Moda

5 modnih kombinacija za posao - kad je vani još pakleno vruće

Pokazala bi što više preplanulog tena, ali na poslu moraš biti primjereno odjevena? Ljeti su i u poslovnom okruženju dopuštene ležernije odjevne kombinacije, a mi imamo odlične prijedloge!

Spremanje za posao ne mora biti stresno i može biti puno brže ako imaš ideju o tome što ćeš sutra odjenuti. Vjerujemo da svi imamo taj problem tijekom cijele godine, a posebice ljeti kada temperature prelaze 30 Celzijusa i u hladu.

Pronašle smo odlične ideje kako izgledati fantastično i primjereno u svakoj poslovnoj prilici: 

Midi suknja

Midi suknje ležernija su varijanta poslovnih suknji. Ne samo da su ugodnije za nositi nego izgledaju puno bolje od klasičnih uskih modela. Bilo da su jednobojne ili s nekim zanimljivim uzorkom, savršeno će se uklopiti i u poslovni look. 

Možda vas zanima Fensi komadi koje stigneš ugrabiti na završnom sniženju u Mangu Rubrika Moda Moda

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Bijele hlače

Vjerujemo da su svi modeli bijelih hlača omiljene hlače svih djevojaka preko ljeta. Lako se kombiniraju uz ljetne majice, košulje i bluze, a o chic modnim dodacima da i ne govorimo. Također, sjajno je što na bijele hlače možeš iskombinirati i apsolutno svaku vrstu obuće

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Košulja-haljina

Modeli haljina koje izgledaju kao košulje osvojile su gotovo sve djevojke, a uz to su odličan komad koji možeš isfurati na posao. Super je što ova haljina ne izgleda skroz poslovno pa nakon posla opušteno možeš otići s frendicama na kavu ili s dečkom na spoj i izgledat ćeš sjajno. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Kombinezon i kratka majica

Ovoga ljeta često imamo priliku vidjeti kombinezone u kombinaciji s običnim t-shirtom i, priznajemo, nama se to jako sviđa. Ako želiš nešto elegantniji look, možeš pokušati i s košuljom - na tebi je da se poigraš različitim idejama i kombinacijama. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Možda vas zanima Ovoj Zara leopard haljini predviđamo velik uspjeh Rubrika Moda Moda

Haljina s gumbima

Haljine s gumbima apsolutni su must have ove sezone pa ne vidimo razlog zašto ih ne bi nosile i na posao. Naravno, model haljine odaberi ovisno o okruženju u kojem radiš. U svakom slučaju preporučujemo one kratkih rukava i dužine iznad koljena, a ako je na poslu dopušten nešto ležerniji dress code, dobar izbor su i one iznad koljena i s debelim bretelama. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

 

Photo: Miss7/Instagram/Facebook

Komentari 0