Moda

Fensi komadi koje stigneš ugrabiti na završnom sniženju u Mangu

Ako još nisi kupila cool stvari za ovu, ali i predstojeću sezonu, imamo odlične vijesti - još stigneš! I to po super povoljnim cijenama!

Sniženja nam svake sezone dolaze sve ranije, a samim tim ranije i završavaju, što nas baš i ne veseli. Trgovine, ali i web shopove preplavile su nove kolekcije, a stvari na popustu sve je manje. Ipak, u Mangu se još može ugrabiti puno odličnih komada - kako za ostatak ljeta tako i za nadolazeću jesen (ali i zimu). A kada kažemo sniženja, mislimo to u punom smislu te riječi. Naime, popusti su od 50 do 70 posto što može značiti samo jedno - odlične i povoljne "ulove".

Mi smo izdvojile najzanimljivije:

Cvjetni uzorak

Možeš li uopće zamisliti ljeto bez cvjetnog uzorka? Mi ne, baš nikako! Ovaj uzorak simbol je ljetne sezone i ni jedan cvjetni komad ne može proći nezapaženo. Na sniženju možeš pronaći još pregršt stvari s cvjetićima, a na tebi je da se poigraš s kombinacijama. 

Možda vas zanima Odlični komadi iz Zare do samo 100 kuna! Rubrika Moda Moda

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

 S lijeva na desno: sako (149,90 kn), suknja (69,90 kn), haljina ( 119,90 kn)

Traper

Traper je ove godine apsolutni must have ne samo u ormaru svake trendseterice, nego i svake djevojke. Pri tome ne mislimo samo na traperice (za koje vjerujemo da ih ima baš svaka djevojka), već i na ostale komade kao što su suknje, haljine, košulje, jakne, cipele... Sve od ovog materijala je hit pa koji god bio tvoj odabir, nećeš pogriješiti! 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

S lijeva na desno: suknja (119,90 kn), traperice (99,90 kn), haljina (99,90 kn)

Imitacija kože

Koža (umjetna ni prava) možda nije baš najbolji izbor ljeti, ali je savršena za hladnije jesenske dane koji nas čekaju vrlo brzo. Dočekaj spremna novu sezonu i "naoružaj" se povoljnom garderobom! 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

S lijeva na desno: jakna (99,90 kn), hlače (69,90 kn), jakna (149,90 kn)

Prugice

Čini nam se da prugice baš nikada neće izaći iz mode, a zašto i bi kada su neodoljive?! O kojem god da je godišnjem dobu riječ, prugice uvijek prolaze i nikada nećeš pogriješiti s njima. Predlažemo uspravne prugice jer one vizualno sužavaju i izdužuju figuru. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

S lijeva na desno: haljina (169,90 kn), hlače (119,90 kn), košulja (69,90 kn)

Možda vas zanima 10 najboljih tenisica koje smo pronašle na sniženjima Rubrika Moda Moda

Čipka

Postoji li išta romantičnije od čipke? Vjerujemo da ne, a kada ćemo je najviše nositi ako ne u sezoni vjenčanja. Odlične vijesti su što su na sniženju ostale i prekrasne haljinice i bluzice u kojima možeš zablistati u svim posebnim prilikama. Ne samo da su dobar izbor za ljetne dane, već ih možeš nositi i kada malo zahladi.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

S lijeva na desno: haljina (129,90 kn), bluza (99,90 kn), haljina (249,90 kn)

Photo: Miss7/PR

Komentari 0