Moda

5 modela traperica koje ćemo nositi u 2019.

Svaki od ovih modela možeš vrlo lako uklopiti u svoje svakodnevne outifte

Traperice su apsolutni hit unutar svakog ormara i česta polazna točka prilikom odabira ležernih outifta. U ponudi raskošnijoj no ikad, zimske kolekcije high street brendova ponudile su pregršt odličnih modela među kojima su se neki istaknuli kao trendovi za 2019. godinu. Uz već itekako popularne modele visokog struka i skinny jeans, u nadolazećoj godini naglasak će biti stavljen na ravne krojeve. Otkrij ih u nastavku:

1. Ravni kroj i visoki struk

Među najpoželjnijim odjevnim komadima u 2019. još jednom će se istaknuti traperice ravnog kroja i visokog struka. Svestrane i jednostavne, ležerne i efektne, ove traperice su klasik koji se odlično uklapa u baš svačiji stil. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Možda vas zanima 5 načina kako uklopiti bijele traperice u zimske kombinacije Rubrika Moda Moda

2. Traperice sa zvonastim nogavicama

Zvonaste traperice ove su se godine vratile na velika vrata, a njihova popularnost neće opadati ni u narednih 12 mjeseci. Ovaj vrlo trendi model laska baš svakoj figuri i odlično se uklapa uz različite kombinacije, bilo da je riječ o poslovnim izdanjima ili druženju s prijateljima. 

 | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric

3. 'Cropped' traperice

Traperice iznad gležnja pravi su 'must have' već nekoliko sezona. Osim što vizualno produljuju noge, ove traperice omogućavaju brojne kombinacije, dozvoljavaju razne modne dodatke i naprosto su jedan od najpoželjnijih modela brojnih trendseterica. Pa, ako već nisi, vrijeme je da ih nabaviš. 

 | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric

Možda vas zanima Traperice i pulover: 5 načina da ova kombinacija više nikad ne bude dosadna Rubrika Moda Moda

4. Podvrnute nogavice

Brojne modne blogerice i fashionistice posljednjih su nekoliko sezona popularizirale i modele traperica visoko podvrnutih nogavica koje ćemo nositi i u 2019. Ove traperice odlično pristaju uz ležerne kombinacije, a posebno dobro izgledaju uz tenisice. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0