Moda

5 ljetnih kombinacija za plažu koje možeš nositi od jutra do mraka

  • Dugo smo maštali o izležavanju na plaži, brčkanju u moru i ispijanju koktela, a najbolji trenutak ljeta konačno je stigao! 
  • Sigurni smo da si i sama jedva dočekala većini najdraže doba godine, no prije nego digneš sidro i uploviš u čaroliju zvanu godišnji odmor, predlažemo ti da svoju ljetnu garderobu osvježiš s pokojim novim modnim ulovima
  • Kako to obično biva, većinu vremena vjerojatno ćeš provoditi na plaži, a nakon toga slijedi lagana večera ili after beach party i zato su ti potrebni praktični i svestrani stajlinzi koje možeš nositi od jutra do mraka, a mi imamo super prijedloge!

Osim nekoliko novih haljinica, hlačica, sandala i badića, obrati pažnju na neke ovogodišnje 'must have' komade u vidu modnih dodataka. Baš kao i prethodnih sezona, i ove će vodeću ulogu odigrati slamnate torbe pa se pobrini da si osiguraš veliki, praktični ceker u koji će stati sve tvoje potrepštine za plažu. Trenutno su izrazito popularne i velike kopče za kosu koje smo nosili na pragu 90-ih, ali ono što je odnijelo uvjerljivu pobjedu je statement nakit. Minimalizam je ove sezone otišao u zaborav, jer ljeto 2022. obilježit će zabavan, efektan nakit koji plijeni poglede, a upravo takve modele nakita s morskim detaljima poput školjkica i zvjezdica pronašli smo u Argentumu.

No, nećemo duljiti. Provjeri koje smo inspirativne stajlinge izdvojili za tebe u nastavku...

Lepršavo i morski

 | Autor: Srebrna ogrlica i srebrni privjesak dostupni su u Argentum poslovnicama i na webshopu

Neizostavan ljetni komad u ormaru svakako su duge, prozračne haljine. Osim što ne moraš puno razmišljati kako ih kombinirati (dovoljno je samo navući ih preko glave i spremna si za polazak), vrlo su praktične kad treba presvući badić na plaži. Djevojke znaju o čemu pričamo! Plus je i to što su nosive u svim prilikama, a uz njih će najbolje pristajati ravne sandale i dugački lančić s decentnim privjeskom.

Pletivo i zlatni detalji

 | Autor: Srebrna ogrlica i srebrni privjesak dostupni su u Argentum poslovnicama i na webshopu

Za sve zaljubljenice u bezvremensku klasiku izdvojili smo nekoliko komada u nenametljivim tonovima poput bijele i bež, a sve smo začinili zlatnim detaljima i pletivom. Kao što smo već spomenuli, pletivo je i ove sezone ultimativni hit, a trendseterice najčešće posežu za pletivom u formi torbi i šešira koji osim estetike, imaju i element praktičnosti jer štite glavu od sunca. Pozlaćeni srebrni nakit odlično se uklopio u ove mirne tonove, a najviše nam se svidio motiv zvjezdice koji naprosto vrišti - ljeto!

Tropski look s dozom Caprija

 | Autor: Srebrna ogrlica je dostupna u Argentum poslovnicama i na webshopu

Šareni kombinezon s volanima i tropskim uzorkom sljubili smo s jarko žutim kupaćim kostimom, vječnim espadrilama koje odišu elegancijom, retro naočalama, pletenim vizirom i prekrasnom ogrlicom s motivom sidra i znaka vječnosti. Ahhh, nas je podsjetila na plavi horizont kojem se ne vidi kraj i želju za vječnim uživanjem u moru. Super stvar je ta što je ogrlica izrađena od srebra, a osim ove, u Argentumu ćeš pronaći i pregršt drugih, pristupačnih srebrnih ogrlica s različitim motivima.

Hrabri printevi i decenti modni dodaci

 | Autor: Nanožnica je dostupna u Argentum poslovnicama i na webshopu

Za djevojke koje u ljetnim mjesecima preferiraju hlače i ne boje se printeva pronašli smo jednu odjevnu kombinaciju koja predstavlja savršen spoj maksimalizma i minimalizma. Estetika 'viška' i decentnih detalja u ovom slučaju se pokazala kao pun pogodak! Ne znamo za tebe, ali mi smo se naprosto zaljubili u ove kratke hlače i bluzu s printom školjkica i koralja, a kontrast smo postigli kombinacijom plave torbe vichy uzorka, sunčanih naočala i šarmantnom nanožnicom sa srebrnim privjeskom u obliku sidra. Narukvice i nanožnice izrađene od konca pravi su hit već nekoliko godina, a čini se kako će se na modnoj sceni zadržati još jako dugo.

Kratko i slatko

 | Autor: Srebrna ogrlica i srebrna narukvica dostupni su u Argentum poslovnicama i na webshopu

Kombinacija printeva još jednom se pokazala kao pun pogodak. Točkasta mini suknja u kombinaciji s narančastim crop topićem i razigranim bikinijem efektnog vichy uzorka prava je poslastica za sve dame koje obožavaju šarene stajlinge. Ovu odjevnu kombinaciju nećeš ni osjećati na sebi, a nama se čini idealnom za ispijanje koktela na after beach partyju. Već si sigurno naučila da ovakve statement odjevne komade trebaš umiriti detaljima, stoga ti predlažemo da ih kombiniraš s pletivom i kožom u boji konjaka te nakitom zlatne boje. Uz ovu erupciju boja i uzoraka ne treba ti previše nakita - dovoljni su tanka ogrlica i narukvica poput modela koje smo izdvojili iz bogate ponude Argentuma.

Ukoliko ti se svidio naš izbor nakita za ljeto i planiraš sebe ili tebi dragu osobu počastiti novom ogrlicom, narukvicom, nanožnicom ili nekim drugim komadom nakita, podsjećamo te da sve izdvojene artikle možeš razgledati i kupiti u svim Argentum poslovnicama te na webshopu.

Photo: Shutterstock