Moda

5 ključnih komada koje će djevojke s oblinama OBOŽAVATI

Obline su poželjne, lijepe i ženstvene! Pokazuj ih ponosno i voli svaki svoj centimetar! A u tome će ti svakako pripomoći i ovih pet komada...

Zahvaljujući zanosnim oblinama svjetskih ljepotica poput Jennifer Lopez, Beyonce i cijelog klana Kardashian, bokova i guza su IN! Već neko vrijeme svijetom (i listama!) najpoželjnijih i najseksi žena svijeta vladaju upravo one s prepoznatljivim oblinama. Ako svoje obline smatraš problemom prilikom kombiniranja i biranja outfita, u krivu si! Sve što trebaš jest birati dobre komade koji naglašavaju sve ono najljepše na tebi. Obline su prekrasne, a ovo su komadi koje će ih dodatno naglasiti.

Haljina na preklop

S razlogom je haljina na preklop kultni komad za koji je slavna Diane Von Furstenberg davno rekla da "ju svaka žena treba imati u ormaru". Kraća ili duža, svejedno je. Pamučna, svilena ili vunena, svejedno je. Ono što je čini posebnom i tako savršenom za cure s oblinama upravo je činjenica da se veže u struku i savršeno pada preko bokova. Imaj na umu da uvijek želiš naglasiti najuži dio svojeg tijela - struk!

Hlače visokog struka

Možda ti se ne čini tako, ali ženama s oblinama najbolje stoji skinny i trapez kroj hlača, a pogotovo oni visoko strukirani modeli. Hlače cigareta kroja s visokim strukom mogu također izgledati jako elegantno na zaobljenim bokovima!

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Remen

Ako želiš stvoriti iluziju tankog struka ili ga maksimalno naglasiti, najbolji način za to jest - remen! Bilo da odabereš haljinu, suknju ili hlače, slobodno svaki komad kombiniraj s remenom i tako vizualno naglasak stavi na svoj struk. 

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Štikle, štikle, štikle

Bez obzira na tvoju prirodnu visinu, dodajući nekoliko centimetara svojoj figuri savršeno ćeš izdužiti noge, zbog čega će one izgledati vretenasto i vitko, a guza u sekundi podignutije. Hej, pa nije J.Lo bez veze kraljica štikli?!

Pencil suknja

Ključni komad koji bi svaka djevojka s oblinama trebala imati u svom ormaru je uska suknja, takozvanog pencil kroja. Ako smo nešto naučili od Kim, onda je to upravo činjenica da je pencil suknja najbolja prijateljica svake cure s oblinama.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Photo: Guliver Image/Getty Images,Pixsell

Komentari 0