Moda
Jelena Marinović

5 izvrsnih stylinga s trapericama koje možemo nositi svaki dan krademo od Jelene Marinović

  • Stilska inspiracija uvijek je dobrodošla, posebno kad želimo svakodnevne outfite učiniti posebnijima
  • Često je najlakše krenuti od traperica, a zatim ostatak outfita izgraditi oko modela koji želimo nositi taj dan
  • Influencerica Jelena Marinović i sama voli nositi traperice, stoga su njeni casual outfiti s različitim modelima odličan primjer kako da i same lakše složimo modne kombinacije!

Jednostavni i nosivi outfiti s basic i elegantnim odjevnim komadima i modnim dodacima u kojima se i same možemo zamisliti veliki su dio modnog stila influencerice Jelene Marinović. Jelena odlično spaja trendi i bezvremenske komade u modnim kombinacijama, u koje često uklapa i razne modele traperica. Stoga smo odlučile izdvojiti pet njenih outfita s trapericama koji nam mogu poslužiti kao stilska inspiracija. 

Traperice i dizajnerska torbica

Klasična mala Celine Triomphe torbica u sivoj nijansi odlično se uklopila u najnoviji zimski outfit koji je Jelena objavila na svom Instagramu. Srednje isprane plave traperice širokih nogavica kombinirala je s jednostavnim crnim kaputom i svijetloplavim pletenim džemperom te smeđim čizmicama, a dašak boje unijela je slatkom zelenom kapicom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jelenamarinovic

Možda vas zanima Adriana Ćaleta-Car i Jelena Perić slikale su se u matching pidžamama sa sinovima Rubrika Moda Moda

Traperice u kombinaciji sa sivim komadima

U ovom polu-monokromatskom looku, Jelena je za gornji dio outfita odabrala specifičnu nijansu sive te u ostatku outfita kombinirala traperice šireg kroja s poderotinama uz crne Ugg čizme te YSL LE 5 À 7 Hobo torbicu s monogramom u zlatnoj boji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jelenamarinovic

Traperice, lagana jakna i tenisice

Kao priprema za nešto toplije dane može nam poslužiti ovaj Jelenin outfit s tanjom oversize bomber jaknom, crop topom u crnoj boji te širokim trapericama s detaljem poderotina na koljenima. Jelena je u ovu opuštenu kombinaciju još dodala i Nike tenisice te Balenciaga City torbu u crnoj boji sa srebrnim metalnim detaljima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jelenamarinovic

Traperice i crveni naglasci

Dobro znamo da u zimskim outfitima ne moraju uvijek prevladavati neutralne boje, što je Jelena pokazala u još jednom od svojih stylinga, gdje je u obliku mekane deblje majice dugih rukava i torbice unijela dašak vibrantne crvene boje. Svijetloplave traperice s rasporom na nogavicama te crni kaput, kao i sunčane naočale svijetlih okvira zaokružili su ovaj Jelenin styling.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jelenamarinovic

Neutralna kombinacija s crnim trapericama

U ovom Jeleninom outfitu neutralni tonovi ipak su prevladali, a taj put Jelena je crne traperice sa zanimljivim prošivima kombinirala s bež puloverom i košulja jaknom te uz popularan model New Balance 550 tenisica u zeleno-bijeloj kombinaciji boja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jelenamarinovic

Kate Hudson haljina Možda vas zanima Kate Hudson u novoj verziji svoje kultne haljine iz filma 'Kako se riješiti frajera u 10 dana' Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @jelenamarinovic

Komentari 0