Moda

5 instagram profila i 1, iste hlače. Naše su fashionistice očito zaljubljene u ovaj hit komad

Leopard uzorak dugo baš i nije imao omiljeni status u modnom svijetu i zaista, rijetko smo ga imali prilike viđati u svakodnevnim odjevnim kombinacijama. No, ove je godine postao popularan zahvaljujući mob wife trendu, odnosno modnom izričaju u stilu supruge mafijaša. Naravno, leopard uzorak ovdje je broj jedan pa su high street, ali i high end trgovine svoju ponudu obogatile odjećom, obućom i modnim dodacima s ovim uzorkom. 

Jedan od najzanimljivijih leopard komada zasigurno su hlače koje se mogu nositi na puno zanimljivih načina, odnosno kombinirati s brojnim odjevnim komadima što su pokazale i naše it djevojke Dora Martinović, Matea Miljan, Anđela Kulaš, Paula Sikirić i Adriana Ćaleta-Car. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dora Martinovic (@dorica505)

Dora Martinović, na Instagramu poznata i kao @dorica505, odlučila se na široke hlače ravnog kroja s leopard uzorkom te ga je iskombinirala s jednim od najpopularnijih bijelih topova današnjice - Loewe Anagram topom. Sve je uparila s Bottega Veneta Mini Jodie torbicom u bordo boji, zlatnim nakitom i duguljastim sunčanim naočalama. 

 | Autor: Instagram @paulasik Instagram @paulasik Foto: Instagram @paulasik

Baš kao i Dora, bordo torbicu s leopard hlačama kombinirala je i Paula Sikirić koja se za ostatak outfita odlučila na jarko zelene tonove, odnosno majicu sa zelenim prugicama te zeleni Gestuz sako čija cijena iznosi 312 eura. Sve je zaokružila glomaznim bijelim tenisicama, crnim sunčanim naočalama i zlatnim nakitom. 

 | Autor: Instagram @adrianadurdevic Instagram @adrianadurdevic Foto: Instagram @adrianadurdevic

Adriana Ćaleta-Car, supruga našeg nogometaša Duje Ćalete-Cara, leopard hlače upotpunila je basic bijelom majicom kratkih rukava te jaknom od svijetlog trapera. Niti u njenom outfitu ne nedostaje dizajnerskih dodataka pa tako na možemo primijetiti Hermes torbicu modela Verrou u smeđoj boji koja ima zanimljiv zatvarač te Miu Miu ovalne naočale čija cijena iznosi 370 eura. 

 | Autor: Instagram @matea.miljan Instagram @matea.miljan Foto: Instagram @matea.miljan

Matea Miljan za svoj je opušteni outfit odabrala leopard hlače lepršavog modela, a upotpunila ih je bijelom, oversized košuljom, crnim remenom sa zlatnom kopčom te zlatnim nakitom i crnim, oversized naočalama. Sve je na višu razinu podigla mini Celine torbica u boji cigle koja je ovaj outfit učinila nekako toplijim. 

 | Autor: Instagram @andelica7 Instagram @andelica7 Foto: Instagram @andelica7

Leopard hlače u pomalo neobičnoj, zelenkastoj nijansi, nosila je naša influencerica Anđela Kulaš koja ih je kombinirala s oversized majicom kratkih rukava koju je povukla na stranu kako bi otkrivala jedno rame te ju podvinula kako bi nalikovala na crop top. Ono što ovu majicu čini još zanimljivijom trodimenzionalni 'cvijet' također u leopard uzorku. 

Baš kao Dora i Paula, Anđela se odlučila na bordo torbicu i to onu brenda Jacquemus modela Le Grand Bambino. Od modnih dodataka još možemo primijetiti zlatni sat i drugi zlatni nakit te crne izdužene sunčane naočale. 

Photo: Instagram @andelica7

Komentari 0