Moda
5 cvjetnih haljina do 249 kuna 5 cvjetnih haljina do 249 kuna 5 cvjetnih haljina do 249 kuna 5 cvjetnih haljina do 249 kuna 5 cvjetnih haljina do 249 kuna

5 cvjetnih haljina do 199 kuna

Ove sezone smo se nanovo zaljubili u predivne floralne haljine. Našli smo tri maksi i dvije mini haljine s motivom cvijeća, koje također imaju i gola ramena. Savršeno!

Ako ste zbog nesnosnih vrućina ovih dana u nedoumici što odjenuti za izlazak iz kuće, high street lanci su tu da vam riješe probleme. Ponudili su neodoljive cvjetne haljine koje će si svatko moći priuštiti. Zašto kupiti neku od ovih haljina? Jer osim predivna dizajna, spuštena ramena pružaju zaklon u vrućina.

Također, kada obučete ovu haljinu, ne morate se brinuti za ostatak outfita. Jednostavno nabacite šešir, na noge obujete sandale na vezanje, dok će prave fashionistice posegnuti i za malim slamnatim cekerom četvrtastog oblika.

Photo: Bershka, Zara
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • golubica

    Jako lijepe i ženstvene haljine.
  • malikekoserk1

    Preslatke su Bershakina mi je prelijepa, i cijena je super.