Moda

Modni trendovi na koje trebaš obratiti pažnju u narednim mjesecima

  • Modni virtuozi najavljuju pregršt modnih poslastica za mjesece pred nama, no postoji nekoliko njih kojima predviđamo planetarni uspjeh
  • Riječ je o četiri trenda koji bi mogli privući veliku pažnju trendseterica, a koje smo uočili i u novoj modnoj kampanji popularne trgovine Fashion&Friends
  • Pažljivo prati i bilježi, kako bi se na vrijeme oboružula novim trendi komadima i na proljeće zablistala u velikom stilu!

Vodeći multibrend koncept store Fashion&Friends zakoračio je  u novu sezonu impresivnom  modnom pričom, kojom obilježava petnaest godina postojanja na regionalnoj modnoj sceni, a mi nismo mogli ne primijetiti činjenicu da kampanja vrvi trendovima koji će u nadolazećim mjesecima odigrati značajnu ulogu na ulicama modnih metropola.

Najnovija kampanja naziva ''Step Up'', snimljena za kolekciju proljeće/ljeto 2022, vodi nas na jug Španjolske gdje su među kulisama očaravajućeg kompleksa La Muralla Roja nastale fotografije koje navode na maštanje o vječnom ljetu. 

4 trenda koja sugeriraju vodeći modni brendovi

Vladavina žute

Osim Very Peri nijanse koja je proglašena bojom 2022., najveću pažnju u narednim mjesecima uživat će žuta. Kao što možemo primijetiti iz modne kampanje ''Step Up'', žuti komadi nosit će se od glave do pete. Fashion&Friends sugerira outfite koji se poigravaju slojevitošću i teksturama, a razigrani krojevi, te jarke i pastelne boje savršeno dočaravaju mediteranski temperament i lakoću življenja. 

 | Autor: Marko Vulević Marko Vulević

Traper

Traper je bio i ostao popularan i teško da će itko ili išta to promijeniti. Suvereno dominira modnom scenom desetljećima, a glavna je zvijezda i nove modne kampanje ''Step Up'' koja najavljuje nastavak vladavine denima. Fashion&Friends te poziva da izađeš iz svoje zone komfora i stilski se poigraš. Upravo je stilska hrabrost glavna poruka kampanje, ali i potpis koncept storea Fashion&Friends.

 | Autor: Marko Vulević Marko Vulević

Upečatljivi uzorci

Proljeće je oduvijek bilo u znaku printeva, a umjesto predvidljivog cvjetnog uzorka, predlažemo ti da se odvažiš na razigranije printeve koji privlače pažnju poput magneta, po uzoru na popularni Versace. U novoj Fashion&Friends kampanji kombinacije namijenjene toploj sezoni pred nama sadrže pregršt zanimljivih detalja, od trendi sandala, preko svilenih marama s printom, oversize sunčanih naočala i torbica u vibrantnim nijansama. 

 | Autor: Marko Vulević Marko Vulević

Spoj sportskog i elegantnog stila

Ovaj hibridni stil odijevanja počeo je dobivati na značaju početkom pandemije, prvenstveno zbog višemjesečne izolacije zbog koje je udobnost postala imperativ. Ovaj je trend iznjedrio sad već kultne odjevne kombinacije poput primjerice kombinacije hudice i sakoa ili donjeg dijela trenirke i visokih potpetica. Fashion&Friends u svojoj novoj kampanji također ''fura'' spoj sportskog i elegantnog stila. Prikazan je zanimljivi miks dnevnih, večernjih i sportskih komada, među kojima dominira stonewashed denim, haljine u mini i midi dužinama, uvijek aktualne chino hlače, kao i košulje čistih linija.

 | Autor: Marko Vulević Marko Vulević

Fotografije modne kampanje ''Step Up'' potpisuje talentirani modni fotograf Marko Vulević, stajlinge Jelena Milovanović za Vis à Vis, frizuru i šminku Aleksandar Đikić, a ispred objektiva našli su modeli Nicole Mayer, Luis Calandriello i Neven Stanišić. Kampanja je zaokružena fashion videom u režiji Nemanje Novakovića, koji predstavlja magičnu sinergiju boja, detalja i raskošnih kolekcija. 

Photo: Fashion&Friends

Komentari 0