Moda

4 prekrasana šešira za dramatičan izgled dive pronašli smo u Mohitu, koji ti je najbolji?

  • S dolaskom sve sunčanijih dana i rastom UV indeksa, šeširi postaju čest su dio naših modnih kombinacija
  • Uz to što su vrlo korisni u zaštiti od štetnog sunčevog zračenja, šeširi su jako stylish, a ovisno o modelu, outfitu daju određenu osobnost
  • Tako, recimo slamnati šeširi sa širokim obodom outfitu daju dozu dramatičnosti i ne bi ih se posramile niti najveće dive, a upravo takve smo šešire pronašli u Mohitu

Jedan od neizostavnih, ljetnih modnih dodataka, osobito ako sate i sate provodimo na plaži, zasigurno je - šešir. Namjena šešira prvenstveno je da naše tjeme i lice štiti od štetnog UV zračenja koje je ljeti najjače, a nije na odmet i to što su uvijek trendi. Modeli šešira zaista su raznoliki i svaki od njih ima neku svoju osobnost. 

Recimo, platneni bucket šeširi su razigrani, opušteni i neformalni te ih uglavnom nose jednako tako opuštene osobe koje svoje vrijeme vole provoditi u prirodi. S druge strane, imamo slamnate šešire sa širokim obodom koji su, zbog svoje veličine, prilično dramatični i privlače poglede na osobu koja ih nosi. Upravo takve, velike, slamnate šešire pronašli smo u Mohitu. 

Prvi šešir koji nam je zapeo za oko, definitivno je onaj bež boje s debelom crnom trakom na čvrstom obodu te oko kupole koja mu daje dozu dramatičnosti i odvažnosti te ga čini baš upečatljivim. Odmah ga možemo zamisliti na divama iz serije White Lotus ili Palm Royale koje bi ga, za ljenčarenje uz bazen, upotpunile velikim sunčanim naočalama kako bi svima dale do znanja da ih ne pitaju i ne traže ama baš ništa. 

 | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito, šešir za plažu (14,99 eura)

Osim ovog šešira, u Mohito ponudi smo pronašli još nekoliko njih sa sličnim 'vibrama'. Jedan je šešir, kao i ovaj prethodni, u neutralnoj, bež boji i na sebi ima odvojivi privjesak sa školjkama za pravi morski ugođaj. Drugi je u bijeloj boji s tankom mašnicom privezanom oko oboda i smatramo da će, zbog svoje svjetline definitivno privlačiti pažnju, ali i isticati preplanuli ten, a za one koji tijekom ljeta žele nositi zagasite, tamne tonove, isti ovakav model postoji i u crnoj boji. 

Svi nabrojani šeširi su, osim odličnog izgleda, vrlo pristupačni i njihova cijena iznosi 14,99 eura. 

 | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito, šešir za plažu (14,99 eura)  | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito, šešir za plažu (14,99 eura)  | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito, šešir za plažu (14,99 eura)

Photo: Mohito

Komentari 0