Moda

4 pravila kako nositi remen da se istakne na svakom outfitu i učini ga još ljepšim

Remen nije samo praktičan dodatak za držanje hlača na mjestu već je i izvrstan modni detalj koji odjevnu kombinaciju može podići na viši nivo. Remen može biti tanji ili deblji, crni, smeđi ili nekih drugih boja, a njegova kopča koja zaista može biti svakakvih oblika, najviše će definirati uz kakav outfit ćeš ga iskombinirati. Ako želiš da tvoj remen bude zvijezda svakog outfita, važno je slijediti nekoliko pravila. 

Daj remenu pozornost koju zaslužuje

Ako remen želiš istaknuti na pravi način, važno je pripaziti da ne dodaješ previše drugih dodataka koji bi mogli odvući pozornost. Stoga, izbjegavaj previše ukrasa, upečatljivog nakita te neobične torbice koje bi neplanirano mogle završiti u prvom planu. Također, ako uz remen kombiniraš sve ove dodatke, moglo bi izgledati pomalo prenatrpano. 

crni remen Možda vas zanima Ako se odlučimo za jedan novi modni dodatak ove sezone, neka to bude klasičan crni remen! Rubrika Moda Moda

Naglasi svoj struk

Osim što se remen koristi za hlače, postoje i remeni za struk koji su najbolji dodatak za ravne, nestrukirane haljine kako bi dodatno istaknuli siluetu i dali definiciju cijelom outfitu. Također, remen oko struka s jako upečatljivom kopčom je najbolje nositi uz jednobojne, jednostavne haljine dok je remene s manjim kopčama najbolje nositi uz haljine s uzorkom. 

Slobodno se igraj s kombinacijama

Kombiniranje različitih stilova može izgledati iznenađujuće dobro i dati tvojem izgledu zanimljivu dinamiku. Zato se hrabro odluči i eksperimentiraj s nekonvencionalnim kombinacijama kako bi tvoj outfit dobio osobni pečat. Na primjer, široki kožni remen se dobro slaže uz ženstvenu haljinu.

Uskladi remen s ostatkom outfita

Boju i materijal remena trebalo bi uskladiti s bojom cipela ili bojom torbice (koja treba biti jednostavna). Recimo, smeđi remen najbolje paše uz smeđe cipele. Također, kopču bi trebalo uskladiti s nakitom koji nosiš. Ako nosiš zlatni nakit, bilo bi najbolje da je kopča na remenu također zlatna. 

tanki remen Možda vas zanima Za slučaj da netko nije primijetio, tanki remeni su ove su sezone glavna fora. Evo najljepših... Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @aureum.collective

Komentari 0