Moda

4 nova modela borosana izgledaju WOW!

Vesele ljetne cipele slave čak pet desetljeća, a u međuvremenu su od radne obuće postale fashion komadi. Brend Borovo je uz 4 nova modela proslavio dugovječnost borosana

Njih s pravom možemo nazvati obućom s dušom. Naime, ove prije svega udobne, ali i dražesne cipelice kao da su proživjele 100 života. Sve je počelo 60-ih godina prošlog stoljeća kada je podunavska tvornica obuće Borovo proizvela cipele namijenjene ženama uslužnih djelatnosti, poput trgovkinja, konobarica ili čistačica. Svi se još sjećamo plavih i bijelih borosana koje su spomenute dame nosile, no borosane su danas postale pravi fashion simbol. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Nekima zbog udobnosti, a nekima zbog trenda borosane su postale omiljena dnevna obuća. Već u prvim godinama proizvodnje borosane su doživjele veliku popularnost. Nakon plavih borosana nastale su i crne i bijele. No, pravi su boom doživjele prije 10 godina kada se u Borovu dogodio i redizajn Startasica. Borosane su postale pravo modno platno, i jednobojni modeli cipela su zamijenjeni šarenim i veselim modelima.

 | Autor:

Sada kada Borosane službeno slave 50 godina, kreativci iz Borova su još jednom pokazali da mogu biti kreativni. Tako su ove sezone izašla 3 nova modela Borosani, a cijena svakog modela je 250 kuna. Crveni model s printom lastavica odgovarat će svim ljubiteljicama životinjskog svijeta, a lako će se moći kombinirati uz traperice i lagane proljetne košulje. Borosane boje senfa sa sitnim točkicama izvrsno će stajati svim retro nostalgičarkama, dok će crveno bijele prugice nositi - svi!

Možda vas zanima Vrijeme je za startasice: 4 nova modela koja obožavamo Rubrika Moda Moda

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: PR/WhatsApp
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar kajnampakmoreju

    kajnampakmoreju

    drage naše borosane ,cijeli svoj radni vijek sam u njima provela,zato nisam nikada imala problema sa kičmom,venama i naročito umor,mjenala sam ih svake druge godine i sve do mirovine i danas u mirovini mi nedostaju,bile su udobne,skladne ,lagane i što ... prikaži još!