Moda

4 najčešće pogreške koje činimo kod stiliziranja crop topa - i kako ih izbjeći

  • Crop top je već desetljećima u modi i već bismo ga mogli nazvati nezaobilaznim bezvremenskim modnim komadom 
  • Međutim, ovi kratki gornji dijelovi zahtijevaju pravu prigodu i stayling kako bi funkcionirali
  • Kada se 'poslože' kako treba, malo što može nadmašiti crop top look, stoga je važno izbjeći ove 4 stilske pogreške 

Ljeto je savršeno vrijeme za laganu, prozračnu (i oskudnu!) odjeću, a prvi izbor kod mnogih su: crop topovi! Ovi kratki komadi gornji komadi odjeće idealni su za borbu protiv vrućine, a ujedno nam daju smion izgled, a u nekim kombinacijama čak i elegantan. Ali, kao i kod svakog modnog trenda, postoji nekoliko zamki. Kako bi ljeti izgledala dobro u kratkim topovima, trebala bi izbjegavati ove uobičajene pogreške kod stiliziranja. 

Najčešće pogreške s crop topovima

1. Crop top je preuzak

Crop topovi privlače pozornost, nema sumnje. Ali, osobito ako imaš veće grudi, trebaš pripaziti da ne odabereš preuski top. Preuzak crop top privući će poglede na grudi umjesto na struk, a to može izbaciti cijeli look iz ravnoteže.

2. Odabrala si pogrešnu duljinu

Crop topovi dolaze u različitim dužinama, ali ne pristaje svaka dužina svakom tijelu. Prekratak top može brzo izgledati loše, čak vulgarno, dok predugi crop top gubi svoju svrhu. Odaberi kratki top u veličini koja pristaje tvom obliku tijela i ostatku odjeće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Boman (@sofiaboman)

Možda vas zanima Mlada dama sa špice poučila nas je kako odvažni leopard uzorak ukrotiti elegantnim komadima Rubrika Moda Moda

3. Pokazuješ previše 

Kratki topići trebaju izgledati seksi i cool, ali tanka je linija između dobrog stila i previše otkrivanja. Pazi da ne pokažeš previše kože, osobito ako je prigoda svečanija. Uz crop top se zato umjesto minice ili traperica niskog struka odluči za hlače visokog struka ili maksi suknju. Savršeno uravnotežuju outfit i stvaraju laskavu siluetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patricia | Peexo (@peexo)

4. Nosiš pogrešni donji dio odjeće

Crop topići idealni su za naglašavanje struka i izvrsno izgledaju ako imaš figuru pješčanog sata. Kako bi zadržala fokus na struku, izbjegavaj donji dio odjeće koji odvlači pažnju s njega. Izbjegavaj hlače s uzorkom ili balon suknje i radije se odluči za jednostavne lanene hlače, traperice ili maksi suknje. Tako će tvoj outfit izgledati skladno i uravnoteženo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Boman (@sofiaboman)

Možda vas zanima Princeza Beatrice je baš poput nas, kada pronađe omiljenu torbu ne ispušta ju iz ruke. Iznimka nije ni ova torbica od rafije Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @mimiarr

Komentari 0