Moda

4 modela cipela koji pristaju uz svaku haljinu. I, naravno, izbor najljepših modela iz trgovina

  • Mnogima je privlačnost nošenja haljine u tome što se dobar stajling itekako nagradi: ženstvenošću i dojmom dotjeranosti
  • Istovremeno je komad koji je najlakše ujutro nabaciti na sebe stoga je posljednjih godina haljina postala neslužbena odora mnogih žena
  • Ako još na raspolaganju imaš prave cipele, dotjerana si učas, a s ova četiri modela ne možeš pogriješiti

Iako je nabaciti na sebe haljinu nesumnjivo proces koji zahtijeva minimalni napor, odlučiti koje cipele uz nju nositi možda je veća odluka. U japankama se osjećaš previše ležerno, a visoke potpetice nisu dobar izbor ako taj dan moraš dugo hodati... Bez obzira odlučiš li se za mini, midi ili maksi, neke cipele idu uz gotovo svaku haljinu, a s nekoliko ovakvih "univezalnih" pari cipela možeš s istom haljinom svaki dan izgledati drukčije. Baš praktično, zar ne?

Možda vas zanima Isprobali smo kozmetičku liniju za problematičnu kožu, evo zbog čega nas je zainteresirala Rubrika Beauty Beauty

1. Špagerice

Jedne od takvih super cipela su i špagerice, savršen par za svaku haljinu, a sada je njihova sezona. Istovremeno ljetne, od prirodnih materijala, platna i užeta i elegantne zbog povišene pune pete. Izgledati ćeš posebno ženstveno ako ih nosiš sa slip haljinom.

 | Autor: Pr/Foodballerka Pr/Foodballerka

S lijeva na desno: H&M (340,90 kuna); H&M (149,90); H&M (209,90 kuna)

Ljetni modeli iz nove H&M kolekcije će te oduševiti, izdvojili smo neke jako dobre komade

2. Cipele s blok petom

Ako ti je najdraže kad se možeš srediti u manje od pet minuta, ovaj model poštedjet će te razmišljanja o cipelama. Cipele poput ovih, na blok petu možeš kombinirati i s mini i s midi haljinama, poput ove s uzorkom točkica.

 | Autor: Pr/Foodballerka Pr/Foodballerka

S lijeva na desno: Reserved (129,90 kuna); Asos (89,90 kuna); Aldo (540,90 kuna)

Možda vas zanima Izdvojili smo 10 ključnih modela sandala za nadolazeće ljeto Rubrika Moda Moda

3. Ravne natikače

Kada je riječ o tome koje cipele nositi uz haljine, nije sve u štiklama. Zapravo modni poznavatelji inzistiraju na tome da svoje najljepše haljine nosimo s jednostavnim ravnim natikačama. Ove su godine veliki trend.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Monikh Dale (@monikh)

 | Autor: Pr/Foodballerka Pr/Foodballerka

S lijeva na desno: H&M (110,90 kuna); Reserved (159,90 kuna); Mango (169,90 kuna)

4. Sandale s remenčićima

Moguće je da su bile "the cipele" prije par sezona, no već su doživjele veliki povratak prošlog ljeta, sandale s remenčićima ponovno su ovdje. Budući da su savršene za statement odjeću, nije čudno što ih influenceri i dalje nose s lanenim haljinama kako bi ovim cipelama postigli upečatljiv stajling koji podiže cijelu minimalističku kombinaciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Thandi (@thandimaq)

 | Autor: Pr/Foodballerka Pr/Foodballerka

S lijeva na desno: Zara (399,90 kuna), Asos (149,90), Reserved (259,90 kuna)

Sljedećih nekoliko mjeseci uglavnom će se sastojati od šetnji i kavica na otvorenom pa s ovim modelima nećeš pogriješiti. Od ravnih sandala, cipela na blok petu (koje su sada sve više popularne i jednostavno ih voliš ili mrziš), sandala s remenčićima ili vječnih špagerica sigurno ćeš moći odabrati neke za sebe. Možda već imaš neke cipele s ovog popisa, ali u tome i je ljepota, povući se korak od buke trendova i umjesto toga usredotočiti se na bezvremenske kupnje.

Photo: instagram @ruerodier

Komentari 0