Moda

4 modela cipela koje super pristaju uz haljine i suknje midi dužine

Između omiljenih jesenskih modela i najnovijih trendova, ove jeseni posebno su se istaknule haljine i suknje midi dužnije. Provjeri uz koje ih je cipele najbolje kombinirati

Midi haljine i suknje savršen su izbor za jesenske odjevne kombinacije jer izgledaju chic i damski, a istovremeno su vrlo ugodne za nošenje. Ipak, prilikom nošenja ovih komada trebaš biti oprezna. Naime, ova dužina koja najčešće seže do pola lista, uz neodgovarajući obuću može izgledati vrlo nezgrapno i vizualno ti skratiti noge. U nastavku ti donosimo nekoliko jesenskih modela cipela s kojima nećeš pogriješiti.

1. Visoke kožne čizme

Visoke kožne čizme već dugi niz sezona spadaju u modne klasike jednostavne za kombiniranje i nosive od jutra do večeri. Osim klasičnih crnih modela, koji će elegantno izgledati uz tvoju midi pencil suknju tijekom sastanka, ali i na cool midi haljine tijekom koktel zabava, možeš posegnuti i za onima u drugim bojama, ukrašenim najrazličitijim detaljima. Kombinacija je zaista mnogo, a jednom kada ih obuješ nećeš se izvlačiti iz njih!

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Možda vas zanima Najbolji modeli cipela za svaku dužinu suknje Rubrika Moda Moda

2. Tenisice

Dominacija tenisica ne jenjava iz sezone u sezonu pa su se i ove jeseni nametnule kao jedan od vodećih trendova u svijetu obuće. Osim što je udoban i jednostavan za kombiniranje, ovaj par obuće obogaćuje svaki street style look i daje mu dozu ležernosti. Isto vrijedi i za midi haljine i suknje u kojima ćeš izgledati i više nego dobro ako ih uskladiš uz par zanimljivih tenisica. S ovom kombinacijom nećeš pogriješiti ako je odabereš za kave, druženja s prijateljicama i šetnju gradom. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

3. 'Biker' čizme

'Biker' čizme su klasični model koji nikad ne izlazi iz mode pa ako razmišljaš o tome u koji komad uložiti ove jeseni, dobro razmisli o njima. Iako ih je možda teško na početku zamisliti uz omiljenu midi haljinu s uzorkom (bilo cvjetnim ili popularnim 'animal'), jednom kad ih obuješ nećeš se odvajati od njih. Čitave jeseni bit ćeš sprema za svaku vremensku nepogodu i pritom izgledati odlično. Ako nam i dalje ne vjeruješ, fotka govori više od tisuću riječi. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Možda vas zanima Kako nositi oksfordice: kombinirale smo ih u tri stajlinga Rubrika Moda Moda

4. 'Mule' natikače

Ove jeseni nemoj se ograničavati samo na tenisice i čizme i svoje outfite začini nešto drugačijim cipelama. Mi ti predlažemo tzv. 'mule' natikače koje su posljednjih nekoliko sezona veliki hit među trendsetericama. Ove smjele natikače izvrsno će se uklopiti uz različite modne komade pa tako i uz midi haljine i suknje.

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0