Moda

30 jesenskih torbica do 300 kuna koje želimo ODMAH

"U ormaru imam dosta torbica." - nije rekla ni jedna žena ikad. Ne znamo jesmo li mi lude ili su ove sezone torbice bolje, brojnije, zabavnije i poželjnije nego ikad?

U ženskom ormaru cipela i torbica nikad dosta, jesmo u pravu ili ne? Ove jeseni, high-street brendovi odlučno nas bacaju u očaj jer su modeli ruksaka, dnevnih te večernjih torbica prava senzacija. Otkako je modni brend Chloe javnosti predstavio Nile torbicu, super popularni metalni krug zavladao je modnom scenom. High-street brendovima nije trebalo dugo da prihvate ovaj novi trend i predstave svoje varijante popularnih torbica s metalnom ručkom. Također, mini torbice u obliku kocke još su jedan neizbježan model koji smo vidjeli na StreetStyle zvijezdama, a sada su se prebacile i na high-street police trgovina. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Pull&Bear (150 kuna), Mango (250 kuna), Zara (300 kuna)

Mini torbica na lancu nikad dosta, a upravo zato ih najradije i kupujemo. Bez jednog ovakvog komada ne možemo zamisliti niti jednu večernju kombinaciju, a modeli s cvjetnim printom ili aplikacijama postali su posebno voljeni.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Stradivarius cvjetni model (150 kuna), Pull&Bear roza torbica (100 kuna), Zara (300 kuna), Stradivarius s cvjetnim aplikacijama (140 kuna)

Poznato je da dobra torba može oživiti ili ubiti stajliš kombinaciju, prema tome uvijek se možeš poigrati s bojom torbice ili možda nekim fora statement natpisom?

 | Autor: miss7 miss7 Bershka (170 kuna), crvena ASOS torbica (235 kuna), Stradivarius (150 kuna)

Osim klasičnih večernjih torbica, ove sezone naši omiljeni high-street brendovi predstavili su i predivne dnevne modele koji mogu čuvati sve tvoje sitnice bez kojih ne možeš zamisliti odlazak na posao. 

 | Autor: miss7 miss7 Bershka (250 kuna), Mango (170 kuna), Mango plava (250 kuna)

Također, s obzirom na to da u jesenskoj sezoni većinom biramo monokromatske ili zagasite outfite, jedna šarenija torba ili super popularan bordo model mogao bi se savršeno uklopiti u sve tvoje kombinacije koje imaš na umu.

 | Autor: miss7 miss7 Zara (200 kuna), H&M bordo model (190 kuna), siva Zara torba (300 kuna)

Možda si zaboravila na ruksake, ali zato mi nikako nismo! Ovo je najpoželjniji model torbe zato što njime zaista možeš spojiti ugodno s korisnim, zar ne? Dovoljno je velik da u njega utrpaš sve što ti zatreba, a opet imaš slobodne ruke za onaj sladoled u prolazu...

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Bershka (150 kuna), H&M (115 kuna), Pull&Bear (200 kuna), Mango (250 kuna)

Kako ove godine traje apsolutna vladavina metalnog kruga, pronašli smo high-street verzije super popularne Chloe Nile torbice koje te neće baciti u bankrot.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Stradivarius (140 kuna), Zara (300 kuna), ASOS (210 kuna)

Ali, nikako nećemo zanemariti ni novu generaciju clutch torbica - mini kockaste modele koji su prava definicija modnog dodatka. Doslovno ti mogu poslužiti i kao ukras na cijeli outfit je nema šanse da svi prvo ne pogledaju u tvoju divnu torbicu...

 | Autor: miss7 miss7 Mango (200 kuna) ili Zara (300 kuna)?

Photo: miss7

Komentari 0