Moda

3 upečatljiva modela hlača u kojima ćemo doslovno blistati, ma gdje se pojavili

  • Svega nekoliko dana dijeli nas do proslave Nove godine, a to znači samo jedno – ako još uvijek nemaš isplaniran styling, zadnji je trenutak da to promijeniš
  • Iako su haljine najčešći odabir, mi ipak predlažemo da se ovog puta odlučiš za efektne hlače
  • Srećom, u H&M-u smo pronašli toliko dobre modeles kojima ne sumnjamo da ćeš biti (disco) zvijezda večeri

Kao što smo spomenuli, hlače nam se ove sezone čine kao nepogrješiv odabir za Novu godinu, a iz aktualne H&M ponude za oko su nam zapela 3 modela u kojima je nemoguće proći nezapaženo. Radi se o trendy modelima koje je, zapravo, vrlo lako kombinirati i ono najvažnije – kombiniraju udobnost i stylish izgled.

Crne prozirne hlače

Prozirne hlače su posljednjih sezona veliki trend, a radi se o odvažnom modelu koji se malo tko usudi nositi. Kako bi s lakoćom osmislila styling s ovim modelom, predlažemo da se odlučiš za jednostavan crni body koji može imati tanke naramenice ili pak rukave, no ključni komad je duži blejzer. Na ovaj način ublažit ćeš dominaciju hlača, a možeš se odlučiti za oversized blejzer ili ga pak upotpuniti s remenom i naglasiti struk. Također, slobodno se poigraj s bojama i detaljima.

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M (49,99 eura)

Neonske hlače sa šljokicama

Još jedan proziran model, ali ovog puta u neonski zelenoj boji koji je upotpunjen šljokicama. Naime, ovaj disco model idealno se kombinira s varijantom koja uključuje blejzer, ali mi ipak sugeriramo da zaboraviš na taj komad i odlučiš se za efektan top. Primjerice, to može biti top s voluminoznim rukavima, model upotpunjen s perjem ili pak varijanta u korzet stilu. Što se tiče boja, možeš ići na naturalnu varijantu, ali nije isključen niti color block.

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M (99 eura)

Ljubičaste šljokaste hlače

Ljubičaste šljokaste hlače s crtom su toliko fora i drugačije da ih želimo nositi i u ostalim posebnim prigodama. Ovaj model nije kao prethodni proziran, ali je jednako efektan. Kombiniranje je slično kao i kod neonskog modela, može birati između različitih topova, ali primjerice, ako ovu Novu godinu slaviš na otvorenom, ove hlače u kombinaciji s tenisicama izgledat će senzacionalno. Također, običan bijeli T-shirt sjajno će upotpuniti sinergiju casual i glamurozne modne priče.

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M (199 eura) Možda vas zanima Tajice za proslavu Nove godine? Ma, može! Izdvajamo modele u kojima ćemo izgledati totalno sređeno Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram / @rocioosorno

Komentari 0