Moda

Tajice za proslavu Nove godine? Ma, može! Izdvajamo modele u kojima ćemo izgledati totalno sređeno

  • U ovome periodu godine outfit ne može biti previše blještav ni raskošan. U prosincu smo svi odvažniji pa ćemo tako i obične tajice nositi s perjem, šljokicama i cirkonima
  • Onaj tko kaže da su tajice samo za vježbanje, nije vidio novu kolekciju iz Calzedonie 
  • Party kolekcija nudi ponešto za svakoga: za one koje vole klasiku, za one koje želi sjajiti i za one malo odvažnije... Izbora je more

Da tajice mogu biti odličan izbor za ulazak u novu godinu, još je jednom dokazala Calzedonia svojom Party kolekcijom. Calzedonia je pronašla način da obične tajice, detaljem poput perja, čipke ili cirkona, pretvori u nezaboravan upečatljiv komad. Stara poslovica kaže da se po jutro dan poznaje, a nova godina po dočeku, stoga želimo u novu godinu ući sa stilom. U nastavku donosimo tajice iz Calzedonie u kojoj svatko može pronaći djelić svoje osobnosti, ali i priliku da izađe iz comfort zone jer ovaj period godine ne dopušta dosadu uvijek "sigurnih" kombinacija. 

Možda vas zanima Najlonke s natpisima su modni detalj koji će svaku kombinaciju učiniti boljom i odvažnijom Rubrika Moda Moda

Za one koje vole klasiku

Obične crne tajice s detaljem perja super su izbor za one koji žele svečani look, ali ne previše. Osim toga, perje se može skinuti, tako da imaš dva outfita: novogodišnji i casual. Dvije muhe jednim udarcem! 

 | Autor: Calzedonia Calzedonia Foto: Zara / Potkraćene tajice zvonolikih nogavica s perjem (46,30 €)

Za one koje žele sjajiti 

Postoji li nešto što govori Nova godina više od šljokica? Ako ih i ti obožavaš, jednako kao i mi, donosimo modele tajice koje su "festive" shvatili suviše doslovno. 

 | Autor: Calzedonia Calzedonia Foto: Calzedonia / Potkraćene tajice zvonolikih nogavica sa šljokicama i perjem (61,90 €)

 | Autor: Calzedonia Calzedonia Foto: Calzedonia / Potkraćene tajice zvonolikih nogavica sa šljokičastim resama (46,30 €)

 | Autor: Calzedonia Calzedonia Foto: Calzedonia / Tajice kroja palazzo sa šljokicama (42,50 €)

 | Autor: Calzedonia Calzedonia Tajice kroja palazzo od baršuna sa sjajnim nitima (42,50 €)

Za one najodvažnije 

Za one odvažnije donosimo senzualne, ali i elegantne prozirne tajice sa štrasom ili mrežaste, idealne za buđenje dive u tebi. 

 | Autor: Calzedonia Calzedonia Foto: Calzedonia / Tajice kroja palazzo od tila sa šljokicama (46,30 €)

 | Autor: Calzedonia Calzedonia Foto: Calzedonia / Mrežaste tajice sa štrasom (49,90 €)

Kylie Jenner Možda vas zanima Svjetlucava torbica koju nosi Kylie Jenner odličan je dodatak blagdanskom outfitu. Pronašli smo je na Zalandu Miss7 miss7
Photo: Calzedonia

Komentari 0