Moda
Pjevačica i kantautorica Tallia Storm

3 su zvijezde došle skoro pa gole, a imamo i 3 najlošija outfita s Brit Awardsa

  • Dodjela najvažnijih glazbenih nagrada u Velikoj Britaniji, BRIT Awards, održala se sinoć u londonskoj O2 Areni 
  • Ove se nagrade dodjeljuju od 1977., ali ovogodišnja je dodjela bila sasvim drugačija od drugih - uvedene su kategorije za umjetnika godine i međunarodnog umjetnika godine
  • Britanska pjevačica Adele obilježila je ovogodišnju dodjelu BRITS Awardsa odnijevši pobjedu u tri najvažnije kategorije, a mi smo se osvrnuli na outfite zvijezda 

U londonskoj O2 Areni sinoć je održana dodjela BRIT Awards, najvažnijih glazbenih nagrada u Velikoj Britaniji. Apsolutna pobjednica večeri bila je Adele, koja je odnijela pobjedu u tri najvažnije kategorije; za album, izvođača (u konkurenciji, dakle, s muškim i ženskim kolegama) i pjesmu godine, "Easy On Me".

Jennifer Lopez Možda vas zanima U zmijskoj koži od glave do pete - ovaj outfit može proći samo kod J.Lo Rubrika Stars Stars

Što se tiče ostalih dobitinika, Little Simz najbolji je novi izvođač, Billie Eilish najbolji međunarodni izvođač, Silk Sonic najbolji međunarodni izvođač, međunarodna pjesma godine je Good 4 U Olivije Rodrigo, nagrada za autora godine otišla je u ruke Eda Sheerana. A nas su zanimali outfiti zvijezda na dodjeli nagrada, od kojih su nas neki, ostavili bez riječi. Neke od ovih dama odlučile su malo toga ostaviti mašti, a evo i onih koji su ponijeli titule za najgore outfite.

3 najgolišavija outfita:

1. Tallia Storm: Malo je ostavila mašti na volju

Pjevačica i kantautorica Tallia Storm | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Britanska kantautorica Tallia Storm stigla je na crveni tepih u Londonu odjevena u izrezani crni dvodijelni komplet. Tallia je odlučila jedizajnerske tajice i top odjenula sa crnim svjetlucavim platformama i odgovarajućom torbicom, a izgled je upotpunila valovitom kosom i plavim sjenilom.

2. Ashley Roberts: Cut-out na treću potenciju

Ashley Roberts, američka pjevačica, plesačica i TV osoba | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Moderatorica i pjevačica Ashley Roberts na ovogodišnju dodjelu Brit Awards stigla je u odvažnoj haljini s dubokim dekolteom i visokim prorezom. U pitanju je haljina libanonskog dizajnera Eli Mizrahi za njegovu etiketu Monot. Da, znamo da je cut-out vrlo popularan, ali ovdje, posebno u gornjem dijelu, ima više izrezanih dijelova nego tkanine. Haljina s izrezima otkrila je pjevačicin dekolte i tek na nekoliko mjesta pokrila torzo. Vjerujemo da su Talliu za zanimanjem izučavale i žene i muškarci.

3. Maya Jama: Nešto je provirilo (neplanirano?) ispod topa

TV voditeljica Maya Jama | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Britanska televizijska, radijska voditeljica i DJ-ica Maya Jama na crvenom tepihu se pojavila u oskudnoj haljini, ali definitivno je izgledala vrlo seksi. Top s cik-cak obrubom dizajnera Mônota izgledao je kao da je izrezan iz maksi suknje s obrnutim trokutastim izrezima oko struka. I gornji i donji dio drže tanke vrpce, i to ne baš jako čvrsto pa je tako Mayi ispod topa provirivala dojka. Namjerno ili slučajno? Krznena crna štola prebačena preko ruke sasvim je pala u drugi plan. Namjerno.

3 najgora outfita (po našem skromnom mišljenju):

1. Mollie King: Što je ovo bilo?

Pjevačica i voditeljica Mollie King | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Pjevačica i voditeljica Mollie King je top 1, ali na krivoj listi. Kričava boja, sjajni materijal, mašne, volani, a ostatak materijala "na cic", haljina završavala iznad koljena... Možemo samo ponoviti, što je zaboga ovo? Ni crne baršunaste crne Jimmy Choo sandale s platformom ne pašu. 

Možda vas zanima Oscar nominacije 2022.: Koji su od nominiranih tvoji favoriti? Rubrika Stars Stars

2. Joy Crookes: kao Crvenkapica

Pjevačica i kantautorica Joy Crookes | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Ovako se sjećamo Crvenkapice kako je bila nacrtana u slikovncama, ali je plašt s kapuljačom bio crven. Kantautorica Joy Crookes odabrala je hibridni grudnjak s perlama, asimetričnu suknju i plašt s kapuljačom ukrašenim draguljima (dizajnerima je trebalo šest tjedana za izradu). Ovaj set djelo je nigerijske dizajnerice Natalie Roar. Kombinacija trbušne plesačice i Crvenkapice. Lance s bisernim detaljima i zlatne manšete za prste izradila je dizajnerica nakita Bhavya Ramesh u Indiji.

3. Harriet Rose: Nomen est omen

Voditeljica Harriet Rose | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Glazbenica Harriet Rose čije prezime znači "ruža" odabrala je baš odijelo s s ružicama za crveni tepih. Pozdravljamo odmak od klasičnih večernjih haljina, ali ovo cvjetno odjelce je više za svakodnevnu uporabu. No najveća je mana što joj doista ne stoji dobro. 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0