Moda

3 stajlinga s ovogodišnje dodjele Porina koja su imala najviše komentara

  • U Rijeci je održana 26. dodjela glazbenih nagrada Porin
  • Na dodjeli su prisustvovali brojni poznati hrvatski glazbenici
  • Najviše pažnje ukrale su tri dame svojim stajlinzima

Već 26. godinu zaredom brojne poznate osobe iz svijeta glazbe okupile su se na dodjeli najuglednijih glazbenih nagrada Porin. Svečanost dodjele održana je u petak, 30. ožujka, u Rijeci. Voditeljsku palicu ove su godine preuzeli Ivan Vukušić i Iva Šulentić, čiji je stajling bio u središtu pozornosti. 

Možda vas zanima Je li stvarno teško raditi s prijateljicom? Rubrika Život Život

Naime, Iva je odjenula kreaciju poznatog hrvatskog dizajnera Juraja Zigmana u kojoj nije mogla proći nezapaženo. Njezina haljina podsjetila nas je na kostim Crnog labuda iz baleta "Labuđe jezero". Riječ je o haljini koja u gornje dijelu izgleda poput korzeta, dok je donji dio haljine vrlo proširen i napravljen od crnog perja - baš poput baletnih haljina. 

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic Televizijski voditelji Iva Šulentić i Ivana Vukušić vodili su 26. dodjelu Porina

Iako je Ivina haljina "ukrala" pažnju, uspjela se istaknuti i naša poznata pjevačica Indira Levak. Indira je za ovu prigodu izabrala crvenu dugačku haljinu modnog brenda Krie Design, iza kojeg se krije dizajnerica Kristina Burja. Haljina je dugih rukava i ima veliki prorez na sredini s prednje strane. Oko struka je napravljena velika mašna koja daje šarm ovoj jednostavnoj haljini. Indira je izabrala i jednostavne modne dodatke u srebrnoj boji - salonke u špic, clutch torbicu i dugačke naušnice. 

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic Pjevačica Indira Levak na dodjelu je stigla u crvenoj dugačkoj haljini

Svojim stajlingom na dodjeli istaknula se još jedna dama - Milica Cezny Urban, supruga hrvatskog glazbenika Damira Urbana. Milica je zablistala u ružičastoj kratkoj haljini dugačkih puf rukava, a poput Indire iskombinirala ih je sa srebrnim modnim dodacima - cipela u špic s otvorenom petom i clutch torbicom.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic Milica Cezny Urban bila je u društvu svog supruga Damira Urbana

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0