Moda

3 proljetna komada koji odgovaraju svakome, bez obzira na građu tijela

  • Već i vrapci na grani znaju da ćeš najbolje izgledati ukoliko odjeću prilagodiš svojoj figuri, ali naporno je svaki dan o tome razmišljati...
  • Na svu sreću, ipak postoje određeni komadi koji pristaju svima, neovisno o građi
  • Zbog toga u ormaru nije loše imati bijeli blejzer, haljinu-košulju i/ili kratku traper jaknicu

Iako najbolje izgledamo kada biramo odjeću prema svom tipu tijela, postoje dani kada nam se ne da razmišljati jesmo li kruška ili jabuka, već želimo izgledati lijepo u što manje vremena. Kako bi ti barem malo olakšali tipične ženske probleme, donosimo ti 3 proljetna komada odjeće koji komplimentiraju svakoj figuri.

Bijeli blejzer

Ovaj klasik ne samo da podiže i najobičniju kombinaciju već i skriva eventualne mane koje nas čine nesigurnima. Možeš ga nositi na sve, a najbolje izgleda u klasičnoj kombinaciji s trapericama i nekim zanimljivim cipelama ili tenisicama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Fashion Inspiration (@luvdenim) on

Haljina-košulja

Gotovo sve izgleda bolje s remenom oko struka i zbog toga ne možeš pogriješiti sa strukiranom haljinom koja lijepo pada preko tvojih bokova. Također, ukoliko ima gumbe na prsima, lako možeš podesiti veličinu dekoltea s obzirom na svoje poprsje. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Merritt Beck | TheStyleScribe (@merrittbeck) on

Kratka traper jakna

Iako oversized traper jakne imaju razne stilske benefite, ponekad im nedostaje malo strukture. Probaj za promjenu svoju novu proljetnu haljinicu spariti s kraćom traper jaknom koja će naglasiti tvoju siluetu umjesto da te "utopi" u traperu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inspirations magazine (@inspirations_closet) on

Možda vas zanima 7 stilskih pravila koja krademo od Francuskinja: evo što sve imaju ormaru Rubrika Moda Moda
 

 

 
Photo: Instagram/@indiaamoon

Komentari 0