Moda
Dakota Johnson

3 odlična outfita Dakote Johnson; u jednom se danu presvukla tri puta i sva tri su pun pogodak!

  • Dakota Johnson trenutno promovira svoj novi film 'Madame Web', a zahvaljujući brojnim javnim pojavljivanjima niže i odlične modne kombinacije
  • Tako je u srijedu izmijenila čak tri, u kojima je nosila predivne komade s dizajnerskim potpisom
  • Carolina Herrera komplet, Bottega Veneta čizme i Gucci torbica samo su neki od komada koji su se izdvojili

Dakota Johnson na press turneji povodom promoviranja svog novog filma 'Madame Web' ne prestaje se pojavljivati u lookovima koji oduševljavaju, a jučer je u jednom danu izmijenila čak tri outfita od kojih se ne možemo odlučiti koji nam je bolji!

Dakota Johnson | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Dakota Johnson

Jedan od lookova koji je Dakota nosila uključivao je poluprozirnu Tom Ford haljinu od viskoze s uzorkom i visokim ovratnikom, oversize Gucci kožnu jaknu boxy kroja iz kolekcije brenda za proljeće 2024., kao i visoke čizme preko koljena s potpisom Bottege Venete. Ovaj monokromatski crni look Dakota je 'razbila', bordo detaljima, poput Gucci sunčanih naočala i lakirane torbice. Ova tamna kombinacija boja u potpunosti je u skladu i s bojama na promo materijalima za film!

bafta 2023 haljine Možda vas zanima Taylor Swift se na Grammyjima pojavila u gotovo istom outfitu koji je nosila Kate Middleton, slučajnost ili? Rubrika Moda Moda

Dakota Johnson | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Dakota Johnson

Drugi outfit također je uključivao crno-crvenu kombinaciju boju, s Carolina Herrera pletenim setom pulovera visokog ovratnika i hlača širokih nogavica u jarko crvenoj boji te kožnog Loewe kaputa ravnog i širokog kroja. Crno-crvenoj paleti u outfitu dodani su smeđi dodaci u karamela nijansi, u obliku trendy Bottega Veneta Sardine torbice, koju celebrityji i modne influencerice obožavaju nositi te Loeffler Randall sandala s platformom i visokim potpeticama.

Dakota Johnson | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Dakota Johnson

Treća modna kombinacija nije bila ništa manje elegantna, s odijelom koje se sastojalo od hlača užeg, ravnog kroja i oversize opuštenog blazera u sivoj nijansi s klasičnim prugastim uzorkom, koji nikad ne izlazi iz mode. Neutralna tamna paleta upotpunjena je Jacquemus sunčanim naočalama i Bottega Veneta Punta natikačama s visokim potpeticama.

Možda vas zanima Kombinacija Anđele Kulaš podsjetila nas je koliko volimo duge kožne suknje Rubrika Moda Moda
Photo: Profimedia

Komentari 0