Moda

3 najpoželjnija modela ženskih ručnih satova ovoga trenutka

  • Vrijeme je zrelo da bacimo pogled na nove trendove satova 
  • Satovi već odavno ne služe isključivo svojoj prvotnoj svrsi, nego su modni dodatak koji se bira tako da odgovara outfitu 
  • Zbog toga ti predstavljamo stilske modele te savjete stručnjaka kako ih sačuvati 

Ručni sat je danas gotovo neizostavan dio modnog accessoiresa. Kako se ne bi izgubila u moru modela i izgleda, donosimo ti odabir satova koji su trenutačno u trendu. Riječ je o tri modela…

1. trend: uglati 

Kako u modi, tako i u trendu ručnih satova: 80-te godine imaju veliki stilsko-tehnički utjecaj. Geometrijski oblik djeluje istovremeno plemenito i moderno. Ovakav sat daje svakodnevnom izgledu „ono nešto“. 

Kako njegovati kožni remen sata? „Kako bi sat s kožnim remenom trajao duže, treba izbjegavati svakodnevni dodir s vodom. Svejedno je li to za vrijeme sporta ili tuširanja, kožni remen može brzo izgubiti svoj sjaj“, kaže Andreas Riedel, stručnjak za satove iz tvrtke Jacques Lemans. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Take your time, choose your color - DESIGN COLLECTION by JACQUES LEMANS!

A post shared by JACQUES LEMANS OFFICIAL (@jacques_lemans_group) on

2. trend: ružičaste boje 

Novi klasik među bojama satova zove se ružičasto. Nježni ton omogućuje da svaki model djeluje lagano i šik. Također je dobra stvar da se ova nijansa boje savršeno slaže sa srebrnim, ali i zlatnim nakitom. 

Kako ću najbolje sačuvati svoj sat? „Preporučuje se čuvati satove u posebnoj kutiji za satove kako bi se zaštitili od prašine i druge prljavštine“, kaže Riedel. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Modern & chic. Meet our newest Praia collection in rose gold. 🌹⚓️ #getAnchored #paulhewitt

A post shared by PAUL HEWITT ⚓️ (@paul_hewitt) on

Možda vas zanima 5 pogrešaka s modnim dodacima koje će učiniti da izgledaš starija nego što jesi Rubrika Moda Moda

3. trend: smartwatch (pametni satovi) 

Najnoviji modeli pametnih satova djeluju gotovo poput analognih satova. Sve više proizvođača satova ugrađuje „pametnu tehnologiju“ u mjerače vremena koji se često mogu spojiti s pametnim telefonom. 

Stručnjak naglašava: „Pametni sat nudi neke stvari koje klasični sat ne može. Međutim, i klasični sat je puno više od mjerača vremena, klasični sat je statement i odražava karakter osobe koja ga nosi.“ 

Možda vas zanima Ovi znakovi otkrit će ti jesu li tvoje tenisice original ili lažnjak Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram / Lara Begic

Komentari 0