Moda

3 modne zamke u koje bi niže žene trebale izbjeći - jer oduzet će im još nekoliko centimetara

  • Želiš izgledati malo viša nego što jesi? Ili, točnije, ne želiš izgledati niža nego što jesi?
  • Nema problema! Samo pripazi da ne upadneš u ove tri modne zamke
  • Naime, određena odjeća niske će djevojke učiniti vizualno još nižima...

Moda je svestrana, uvijek osigurava novi look kada se kombinira na različite načine i može se pravilno nositi, a čak te može učiniti višom nekoliko centimetara. Ali, budi oprezna: postoji i nekoliko pogrešaka koje mogu učiniti upravo suprotno i u trenu nas čine nižima. Kako se to ne bi dogodilo, male žene ne bi trebale raditi ove tri modne pogreške… Pomoću ovih odjevnih savjeta i trikova niske žene 'dobit će' nekoliko dodatnih centimetara

1. Nosiš preširoku odjeću

Oversized moda trenutno je u trendu, ali niže žene ne bi trebale odabrati pretjerano široku odjeću. Zbog toga proporcije mogu brzo izgledati neravnomjerno i učiniti da se cjelokupna figura čini još manjom i nježnijom nego što jest. Umjesto toga, bolje je odabrati modne predmete koji su pripijeniji i/ili koji ističu struk. Savjet: ako se i dalje ne želiš odreći ovesized komada, odaberi samo odjeću širokog kroja kao što je tzv. shaket (križanac jakne i košulje, od debelog tekstila) ili sako, a ostatak odjeće neka naglašava figuru.

Rješenje: biraj odjeću uz tijelo i samo jedan oversized komad

2. Oslanjaš se na velike modne dodatke

Osim što su praktične, XXL torbe su ove ujedno i supermoderne - nema sumnje u to. Veliki modni dodaci, poput cekera i shopper torbi, čine proporcije tijela manjima. Ako ne želiš postići taj učinak, drugi popularni modeli torbi poput malih torbica bolji su izbor.

Rješenje: Biraj manje torbice

Možda vas zanima Savjet za dobar stajling: Ovih 5 proljetnih komada savršeni su za niske žene Rubrika Moda Moda

3. Nosiš haljine i suknje srednje dužine

Haljine i suknje u midi duljini vrlo su moderne i izgledaju lijepo - nažalost, rub koji završava u visini lista čini da manje žene odmah izgledaju nekoliko centimetara niže. To je osobito naglašeno ako ih kombiniraš s ravnim cipelama poput tenisica, balerinki, čizama ili natikača ravnog đona. Kako bi se vizualno izdužila figura, a mi izgledale manje nisko, preporučuju se i minice i suknje i haljine maksi dužine. Savjet: cipele s potpeticama također mogu vizualno izdužiti siluetu.

 

U novoj epizodi showa "miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima" briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

 

Photo: Unsplash/Fallon Travels

Komentari 0