Moda

3 looka Nine Badrić: ova bijela haljina je baš WOW!

Vrijeme zabava na otvorenom se zahuktalo, a poznate dame trude se zablistati. Tako je Nina Badrić jučer briljirala u predivnoj toaleti na zabavi luksuznog jadranskog hotela...

Da jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica, Nina Badrić, već godinama njeguje fantastičan stil, dokazala je i jučer.  Dok je glazbom uveseljavala goste, neprimjećen nije ostao ni njezin look. Za zabavu pod zvijezdama glazbenica je odabrala raskošnu bijelu toaletu s velikim volanom po sredini prsa, a struk je naglasila šljokičastim remenom. 

 | Autor: Instagram Instagram

No, Nina Badrić  je uvela i malo nacionalnog elementa u priču. Naime, dodala je bijeloj toaleti crvene špic salonke. Šalu na stranu, nisu naviječke kockice, ali crveno-bijela kombinacija uvijek pali, a Nina Badrić je već godinama sinonim za eleganciju. Kako ovih dana pjevačica često nastupa, prisjetili smo se i nekih drugih fantastičnih lookova. Odlično je izgledala u plavoj šljokičastoj haljini dubokog dekoltea koju je nosila na nastupu u Nišu...

 | Autor: Instagram Instagram

... ali i u ovoj bijeloj haljini crvenih točkica prije samog odlaska na koncert. Nina se slikala na terminalu aerodroma Franjo Tuđman, baš kao što to njezina kolegica Maja Šuput radi prije gotovo svakog putovanja. Jer, tko je još vidio putovati u trenirki i tenisicama?!

Možda vas zanima Nina Badrić u outfitu iz Zare koji svi želimo Rubrika Stars Stars

 | Autor: Instagram Instagram

Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cancer7

    lijepa...