Stars

Nina Badrić u outfitu iz Zare koji svi želimo

Poznata pjevačica nosi možda trenutno najpopularnije zvonolike hlače iz popularnog high-street brenda.

Kad Nina odjene high-street komad, znamo koliki je stvarno hit! Zarine zvonolike hlače s uzorkom već su neko vrijeme komad koji apsolutno vlada društvenim mrežama, a Nina ga je iskombinirala s još jednim super povoljnim komadom - Zarinom jaknom s printom i pojasom, koja je još i na sniženju! 

 | Autor: Zara Zara Jakna s printom i pojasom, 250 kuna

Zarine zvonolike lepršave hlače s uzorkom već smo vidjeli na brojnim domaćim zvijezdama i blogericama, a kako i ne bi kada su široke hlače (i printevi!) ovosezonski trend broj jedan. Ovaj komad savršen je za sve dnevne i večernje prilike koje možemo zamisliti.  Nina je ovom kombinacijom pokazala kako istodobno nositi komade različitih printova, jer uz strukiranu jaknu s printom i jednostavnu crnu torbicu, ovaj outfit želimo odmah kopirati.

 

 

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

Ove hlače super izgledaju i uz običan t-shirt ili pak košulju na jedno rame, a bez obzira na priliku u kojoj ih nosiš, lijepo će izgledati i na ravne cipele. 

 | Autor: Zara Zara Zvonolike hlače s uzorkom, 300 kuna

Jakna s printom i pojasom dio je Zarinog asortimana na sniženju pa predlažemo da odmah kreneš prema Zari ako je želiš ugrabiti u zadnji čas. U svakom slučaju obožavamo vidjeti Ninu i ostale domaće zvijezde u high-street komadima, od kojih većinu i same već imamo u ormaru...

 

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

Photo: miss7

Komentari 0