Moda

3 haljine iz Manga sa spuštenim balon rukavima donose dašak staroga glamura

Upečatljivo i nešto malo drugačije od ostalih. Ovako bismo mogli opisati efektne haljine s balon rukavima iz Mangove party kolekcije. Ovaj retro detalj ponovno je osvojio srca modnih entuzijastica širom svijeta, dodajući dozu glamura i sofisticiranosti izgledu. Balon rukavi su svoj vrhunac doživjeli u 80-ima, ali danas se vraćaju s modernim twistom. Trend balon rukava donosi dozu nostalgične elegancije, istovremeno ostavljajući prostora za kreativnost i individualnost. Haljine s balon rukavima nude savršenu ravnotežu između prošlosti i sadašnjosti, čineći ih neodoljivim odabirom za različite prigode.

Mango u svojoj ponudi nudi tri modela haljine od satena sa spuštenim balon rukavima koji otkrivaju ramena; dvije kraće haljine i jednu dugu, a sve tri dolaze u zanimljivim bojama, baš kao stvorene za skorašnja okupljanja za svečanim blagdanskim stolom. 

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango

Ljubičasta satenska haljina dolazi u dugoj varijanti s izrezom do koljena izrađena je od visokokvalitetnog satena, a gornji dio napravljen je u stilu korzeta.

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango, haljina (180 eura)

U kraćoj varijanti i noćno plavoj boji u ponudi je još jedna Mango haljina s balon rukavima koja se odlično uklapa za slavlja u novogodišnjoj noći gdje su noge u prvom planu. 

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango, haljina (150 eura)

Isti model kraće haljine možemo naći i u intenzivno zelenoj boji. Haljina je izrađena u Portugalu od talijanskih tkanina vrhunske kvalitete.

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango  | Autor: Mango outlet Mango outlet

Možda vas zanima Jedna od najljepših midi satenskih suknja koju smo vidjele, sada je na 60% popusta u Mangu Rubrika Moda Moda
Photo: Mango outlet

Komentari 0