Moda

3 genijalna komada koji vizualno sužavaju bokove

Određeni krojevi i tkanine mogu ti itekako pomoći da vizualno prikriješ eventualne nedostatke na tvojoj figuri

Stilistica slavnih, Micaela Erlanger, koja surađuje s Hollywoodskih zvijezdama poput Lupite Nyong'o, Jennifer Hudson i Hilary Swank, zna sve tajne pametnog odijevanja, a samim time ima i nekoliko savjeta koji će koristiti svima nama! Imaš izražene bokove? Želiš ih malo vizualno stanjiti? E pa, upravo ćeš uz pomoć ova tri komada postići željene rezultate, a najbolje od svega je što se radi o super trendi odjeći koju sigurno već imaš u ormaru!

Elegantne hlače 

Lagane tkanine i pametno postavljeni džepovi na elegantnim hlačama, poput primjerice onih super popularnih s crtom(!), neće samo suziti tvoje bokove, već će ti u njima i noge izgledati tanje. Win-win!

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (229 kuna), H&M (125 kuna), Stradivarius (199 kuna)

Možda vas zanima OVO je haljina u kojoj tvoja guza izgleda najbolje! Rubrika Moda Moda

 'Pencil' suknja

Ovaj klasični kroj suknje, koji nikad ne izlazi iz mode, laska tvojim bokovima više i bolje od bilo kojeg drugog odjevnog komada. Biraj modele koji padaju taman do koljena i ne sužavaju se pretjerano pri dnu. Ravni ili zvonasti kroj najbolji je odabir za cure sa širim bokovima.

 | Autor: miss7 miss7 Mango kožna suknja (99 kuna) i H&M čipkana suknja (155 kuna)

Svila

Najveća prednost svilenih, ali i satenskih komada je upravo to kako padaju na tijelu! Lepršava i prozračna tkanina lagano će prekriti sve kritične zone, ali i izdužiti tvoju cijelu siluetu. Haljine, hlače i suknje od svile apsolutno su najbolji odabir za sve djevojke zaobljene figure...

 | Autor: miss7 miss7 Zara ima odlične modele svilenih suknja: roza za 60 kuna ili crna za 179 kuna?

Photo: Instagram

Komentari 0