Moda
Zara baršunaste cipele

2 modela baršunastih Zara cipela s mašnom izgledaju jako elegantno! I brzo se rasprodaju!

  • Mašne su trenutno jako trendy ukrasni detalj, a osim u kosi ili kao dodatak na torbici, mašne raznih veličina krase i cipele!
  • Uvijek elegantan detalj, u Zarinom modelu cipela posebno dolazi do izražaja zbog položaja na prednjem dijelu, a zamijetile smo ga na čak dva modela
  • Osim velikih ukrasnih mašni, zajednička im je i baršunasta tekstura!

Kolekcija cipela nikad zapravo nije upotpunjena, a uz klasične i neutralnije modele, ako odgovara našem stilu i potrebama, uvijek kolekciji možemo dodati i one zabavnije, no svejedno elegantne, s raznim efektnim detaljima koji ih čine posebnijima. 

Zara baršunaste cipele | Autor: Zara Zara Foto: Zara, baršunaste cipele s otvorenom petom i mašnom

Među Zarinim novim modelima cipela, danas izdvajamo dva predivna modela koji su oba među najprodavanijima na Zarinoj stranici, a zalihe im se jako brzo rasprodaju.

Zara baršunaste cipele | Autor: Zara Zara Foto: Zara, baršunaste cipele s otvorenom petom i mašnom

Nama su najviše privukle pažnju zbog ukrasnih mašni na prednjem dijelu koje krase model u plavoj boji, s malom kitten potpeticom od 4 cm, kao i onaj u zagasitoj žutoj nijansi, s otvorenom petom i šiljastim vrhom te potpeticom od 8 cm.  Oba modela presvučena su mekim baršunastim materijalom, čija im tekstura samo dodaje na zanimljivosti!

Zara baršunaste cipele | Autor: Zara Zara Foto: Zara, baršunaste cipele s otvorenom petom i mašnom

Možda vas zanima Nakon čizama s otvorenim prstima, sada su stigle i čizme-sandale. Neobičan model definitivno nije za svakog Rubrika Moda Moda

Baršunaste plave cipele bit će idealan izbor za svaki dan kad nam stigne proljeće, ali i tijekom ljeta, posebno zbog udobne i trendy kitten potpetice, dok bi žuti model, koji krasi i remenčić straga s elastičnim dijelom mogao biti savršen za svečanije prilike, kao efektan dio outfita kojim ćemo dodati dašak boje.

Zara baršunaste cipele | Autor: Zara Zara Foto: Zara, baršunaste cipele s otvorenom petom i mašnom (29,95 eura) Zara baršunaste cipele | Autor: Zara Zara Foto: Zara, baršunaste cipele s otvorenom petom i mašnom (39,95 eura)

Cijena plavih baršunastih cipela s mašnom je 29,95 eura te su rasprodane u gotovo svim veličinama, dok je cijena žutih 39,95 eura.

Možda vas zanima Odijelo i kravata na cvjetiće, crvene cipele... Nema tko se na špici nije okrenuo za ovim muškarcem Rubrika Moda Moda
Photo: Zara

Komentari 0