Moda

16 komada koje možeš sad ugrabiti na sniženju, a nositi na proljeće

  • Pravilo broj 1: na zimskim rasprodajama nisu isključivo debele, zimske stvari
  • Nevjerojatan je izbor majica i košulja, od 15 do 200 kuna
  • Obrati pažnju na jarke boje: vladat će idućih mjeseci

Sezonska rasprodaja zna biti prilično zarazna, posebno zato što možemo satima pregledavati i kupovati stvari iz udobnosti svog kreveta. Ipak, kupovina u veljači može biti i veoma teška. Već smo kupili (i previše) zimske robe, no sada je vrlo povoljna. A s druge smo strane mislima već u toplijim, proljetnim danima i žudimo za takvom garderobom. 

Možda vas zanima Zavirile smo u novu Zarinu kolekciju - neki od ovih komada bit će hit Rubrika Moda Moda

To svakako ne znači da se trebamo odreći kupovine jer na sniženjima je i mnoštvo stvari koje zasigurno možeš nositi na proljeće. Na prvu se čini kako su sniženi samo kaputi i debeli džemperi, no ako malo bolje pogledaš, pronaći ćeš puno proljetnih komada. Izdvojile smo ih nekoliko i napravile ti kratki vodič kroz "proljetnu" kolekciju na sniženjima:

Jakne 

Na proljeće se vraća šarenilo, a odlična vijest je što na rasprodaji ima puno komada u veselim i upečatljivim bojama. Ako si jedna od onih koje vole spremno dočekati svaku sezonu, ovo je idealna prilika za kupovinu. Naravno, i uštedjet ćeš jako puno! Komadi na rasprodaji dostupni su po super povoljnim cijenama, a takvi isti ili slični uskoro će koštati dva do tri puta više. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: žuta jakna (Stradivarius - 99,90 kn), kimono s cvjetnim printom (Mango - 199,90 kn), pink jakna (Bershka - 79,90 kn), bomber jakna s cvjetnim printom (Zara - 149,90 kn)

Majice i košulje

Većinu majica i košulja možemo zapravo nositi tijekom cijele godine. Stoga ne čudi da u dućanima ima najviše upravo ovih (proljetnih) komada. Izbor je uistinu velik - od jednostavnih kratkih majica do svilenih košulja. Cijene? Kreću se u rasponu od 15 pa sve do 200 kuna

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: kratka majica (Bershka - 29,90 kn), košulja (Mango - 99,90 kn), izvezena tunika (Zara -59,90 kn), kratka majica (Stradivarius - 29,90 kn)

Haljine i kombinezoni

Što se tiče haljina i kombinezona, trendovi se nastavljaju. Dakle, i dalje će biti popularne haljine i haljine/košulje midi dužine. Osim toga, nosit će se i haljine s tregerima, kao i kombinezoni. Haljine i kombinezoni s tregerima i dalje će se nositi u kombinaciji s kratkim majicama i košuljama. Na rasprodaji možeš ugrabiti i komade u jarkim bojama - ipak će u narednim mjesecima biti naglasak na šarenilu!

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: haljina (Zara - 59,90 kn), haljina (Bershka - 49,90 kn), kombinezon (Mango - 129,90 kn), kombinezon (Bershka - 49,90 kn)

Hlače i suknje

Traper će biti veoma poželjan u nadolazećoj sezoni. Vjerujemo kako već imaš svoje omiljene komade od trapera, no traperica nikada dosta, zar ne? Moramo te razveseliti jer u high street dućanima možeš pronaći traperice po cijeni od 50 kuna. Nije li to sjajno? Osim toga, dostupne su i lagane proljetne hlače koje su bile hit prošle godine, ali kojih se trendseterice neće odreći ni ove. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: hlače (Stradivarius - 49,90 kn), suknja (Zara - 59,90 kn), traperice (Pull&Bear - 49,90 kn), suknja (Mango - 129,90 kn)

Photo: Miss7/PR

Komentari 0