Moda
Zara kaput

15 komada iz Zare, Manga i H&M-a koji izgledaju chic i skupo, kao dizajnerski

  • Od ogromne ponude u trgovinama često previdimo komade koji zapravo odskaču
  • Komade koji su chic i djeluju baš luksuzno, bilo da su klasični ili skroz otkačeni
  • Evo, obavili smo posao dugotrajnog skrolanja umjesto tebe. Kako ti se sviđa naš izbor?

Premda nije mnogo onih koji bez mjere kupuju novu odjeću sa svakom smjenom sezone, užitak je ipak gledati što je novo u trgovinama. A da bi pronašli najljepši kaput ili najbolje čizme treba dosta istraživanja. Trgovina je mnogo i čeka nas puuuno skrolanja. Možda zato pomogne ovaj članak. Ako tražiš dobar zimski komad koji ipak izgleda drukčije, čak i luksuzno (premda je iz high.street trgovine) obavili smo dio posla za tebe. 

Zara, H&M i Mango nude komade koji su topli, chic i izgledaju skupo – to je odjeća u koju se isplati investirati jer ćeš ih nositi ove zime, ali i u zimama koje dolaze. Ova "trajna dobra" su ili dovoljno klasična ili dovoljno ekstravagantna da se uklope u bilo koju sezonu, bez obzira na trendove. Evo što preporučamo iz ponude koja često funkcionira po onoj da od šume ne vidimo drveće…

Zara

 | Autor: Pr/Mango Pr/Mango

S lijeva nadesno, sve Zara: kaput s krznom (1299,90kn); pelerina-kaput od žakara (599,90kn); suknja od umjetne kože (229,90kn); sandale s krznom (549,90kn); baršunasta suknja (299,90kn)

Društvene mreže sugeriraju da je ovo glavni način na koji ćemo nositi traperice ove jeseni. Jesi li za?

Mango

 | Autor: Pr/Mango Pr/Mango

S lijeva nadesno, sve Mango: oversized kaput (1399,90kn); čizme (1199,90kn); kontrastna satenska haljina (549,90kn); čizme životinjskog uzorka (829,90kn na sniženju); hlače zvonastih nogavica od umjetne kože (349,90kn)

Sjajne novosti iz Manga! Nova kolekcija nudi plus size modele do konfekcijskog broja 54

H&M

 | Autor: Pr/H&M Pr/H&M

S lijeva nadesno, sve H&M: oversized jakna od umjetnog krzna (otprilike 970,00); torba od žakard tkanja (otprilike 225,00); čizme krokodilskog uzorka (otprilike 438,00); kaput bez rukava (otprilike 375,00kn); narukvica (otprilike 75,00 kn)

Photo: PR/Znanje

Komentari 0