Moda

13 dizajnerskih cipela i njihovih high-street inačica

Pronašli smo genijalne dizajnerske cipele po jeftinijoj cijeni, a ako ćemo biti skroz iskreni, na većini njih nikad ne bismo ni primijetili razlike...

Ah, te cipele! Nikad ih dosta, nikad previše, uvijek ti se sviđa još jedan par, uvijek ti nedostaju još koje i baš kad misliš da si upotpunila kolekciju - u tvoju omiljenu trgovinu stignu novi modeli i gotovo, ne možeš im odoljeti. Sve mi, obožavateljice cipela, koje iz daljine patimo za dizajnerskim modelima, znamo cijeniti high-street modele inspirirane luksuznim komadima.

Možda vas zanima Pronašli smo high-street verzije najboljih dizajnerskih torbica Rubrika Moda Moda

Ove smo sezone primijetili velik broj high-street verzija dizajnerskih čizama i gležnjača, ali i nekoliko apsolutno odličnih salonki te sandala. Najbolje dizajnerske cipele po jeftinijoj cijeni (osim na sniženjima, naravno!) skrivaju se bliže nego što misliš, a danas smo otkrili i odabrali naših 13 apsolutnih pobjednica! 

 | Autor: miss7 miss7 Sophia Webster (6.000 kuna) ili Zara (500 kuna)?

Znamo da nije sezona sandala (iako nas ovo zubato sunce itekako mami), ali ove su ljepotice stvarno jako slične. Sophia Webster dizajnerica je s vjerojatno i najljepšim modelima cipela na tržištu, a svaka pa i najmanja sličnost s njima nam je dovoljna za instantnu kupnju. 

 | Autor: miss7 miss7 Prada (5.200 kuna) ili Bershka (230 kuna)?

Crne gležnjače s metaliziranom petom model su koji je toliko raznovrstan, efektan, ali istovremeno i toliko poseban da smo se odmah zaljubile u njih. Jednostavne za kombiniranje i nošenje, a ostavljaju dovoljno dobar dojam te se ne moraš bojati kako si pre "dosadna" svojim modnim odabirom. 

 | Autor: miss7 miss7 Stuart Weitzman (6.300 kuna) ili H&M (375 eura)?

Najpopularnije čizme iznad koljena definitivno su one s potpisom Stuarta Weitzmana. Ali, ako se nas pita - ovaj H&M model mu je i više nego sličan. Pa mi nikad ne bismo pogodili koje su koje!

 | Autor: miss7 miss7 Jimmy Choo (4.000 kuna) ili Zara (300 kuna)?

Klasične Jimmy salonke ove su sezone apsolutni hit u onoj neon žutoj boji. Zara je očito jako brzo uhvatila ovaj trend jer je lansirala i svoju varijantu neonskih cipela...

 | Autor: miss7 miss7 Chloe (7.300 kuna) ili Stradivarius (350 kuna)?

Super popularne Chloe Susanna čizme dobile su i svoju (jako sličnu!) high-street verziju! Najviše nam se sviđa ovaj model iz Stradivariusa koji dolazi u dvije nijanse te nekoliko različitih materijala. Nema te jesenske kombinacije koju ne možeš dovršiti ovim čizmicama. NEMA!

 | Autor: miss7 miss7 Miu Miu (4.400 kuna) ili Zara (200 kuna)?

Miu Miu zna kako nositi tri velika trenda u jednom: baršun, kitten heel i mašnice! Ne možemo ne primijetiti koliko su Zarine salonke slične dizajnerskom modelu, zar ne?

 | Autor: miss7 miss7 Gianvito Rossi (5.400 kuna) ili Stradivarius (200 kuna)?

Klasične i super jednostavne. Crne gležnjače od brušene kože nosit ćeš u svim prilikama i svim kombinacijama. Ovo je model koji zaista svakoj curi treba u ormaru jer im možeš vjerovati u svim onim prilikama kad ne znaš što "staviti na noge".   | Autor: miss7 miss7 Prada (6.000 kuna) ili Zara (550 kuna)?

Ove godine bikerske su čizme bolje nego ikad. A da ne kažemo moćnije nego ikad. Bez bikerskih čizama s vezicama ne možemo zamisliti ovu sezonu, a high-street dućani vrve modelima od kojih je stvarno teško odabrati SAMO jedne. 

 | Autor: miss7 miss7 Victoria Beckham (11.100 kuna) ili H&M (1.500 kuna)?

Klasične crne čizme do koljena nikad nam nisu izgledale bolje! Ovaj skupocjeni model ima i svoju high-street varijantu, a od razlike u cijeni nam se lagano zacrnilo pred očima...

 | Autor: miss7 miss7 Altuzarra (8.200 kuna) ili Zara (550 kuna)?

Altuzarrin model ove je sezone favorit među brojnim modnim blogericama, a njihove high-street verzije možeš pronaći i bez puno muke. Trebamo li ti uopće ukazati na nevjerojatnu razliku u cijeni?

 | Autor: miss7 miss7 Balenciaga (12.000 kuna) ili H&M (525 kuna)?

Ok, ovaj Balenciagin model je zaista nešto posebno i izgleda kao čizma koju bi jedino Rihanna mogla isfurati... Ali za sve naše otkačene i hrabre fashionistice pronašli smo model u H&M-u koji bi vas mogao itekako razveseliti. Pogotovo za OVOLIKO novaca...

 | Autor: miss7 miss7 Vetements (9.300 kuna) ili Zara (450 kuna)?

Sličnosti su pomalo nevjerojatne, zar ne? Još kad uzmemo u obzir činjenicu da je ovakav isti tirkizno plavi model Vetements izbacio još lani... Zara stvarno skriva najviše "kopija" u svojim redovima! 

 | Autor: miss7 miss7 Gianvito Rossi (9.200 kuna) ili H&M (745 kuna)?

Wow. Ovo čizme su naš favorit. Ok, ni ova H&M-ova varijanta nije baš najjeftinija na svijetu, ali toliko su dobre da ih baš jako želimo za sezonu jesen/zima!

Photo: miss7

Komentari 0