Moda

Pronašli smo high-street verzije najboljih dizajnerskih torbica

Skupe dizajnerske torbice ne moraju ti biti samo san, naše omiljene high-street trgovine skrivaju njihove genijalne interpretacije

Od iznosa koje bi morala izdvojiti za originalnu torbicu luksuznih dizajnerskih brendova mogla bi te uhvatiti vrtoglavica pa ne čudi što mnogi, u potrazi za podjednako lijepim modnim dodacima, rješenje traže kod high-street brendova. Iako ih dijele različiti cjenovni rangovi, i 'no name' torbice, baš poput onih s potpisom dizajnera, nastoje pratiti aktualne trendove.

Chloe vs. H&M

Popularna Faye torbica favorit je brojnih modnih blogerica, a tko bi ikada rekao da se u H&M-u skriva njezina itekako dobra kopija...

 | Autor: miss7 miss7 Chloe Faye (1450 eura) ili H&M (80 eura)?

Fendi vs. Zara

Fendi vrećasta torba jedan je od vodećih ovosezonskih modela, a čini se kako je Zara inspiraciju za jesensku kolekciju tražila upravo u kolekciji ovog dizajnerskog brenda. 

 | Autor: miss7 miss7 Fendi (1350 eura) ili Zara (300 kuna)?

Gucci vs. Mango

I super popularni Gucci Bamboo ima svoju PUNO prihvatljiviju verziju! Kako je samo efektna...

 | Autor: miss7 miss7 Gucci Bamboo (3.500 eura) ili Mango (450 kuna)?

Valentino vs. H&M

Klasična Valentino torbica već je godinama na listama najpoželjnijih dizajnerskih modela. Švedski modni brend H&M predstavio je dosta dobru verziju sa zakovicama.

 | Autor: miss7 miss7 Valentino (1680 eura) ili H&M (35 eura)?

Stella McCartney vs. Zara

Na prvu je čak teško pronaći original! Falabella model Stelle McCartney već je nekoliko puta bio inspiracija Zarinim komadima, a ovoga puta pronašli smo i njezinu mini verziju.

 | Autor: miss7 miss7 Stella McCartney (850 eura) ili Zara (200 kuna)?

Simon Miller vs. Mango

Metalni krug definitivno je hit dodatak - to dobro zna i Mango koji u svojoj aktualnoj kolekciji ima čak desetak modela s ovim detaljem!

 | Autor: miss7 miss7 Simon Miller (910 eura) ili Mango (450 kuna)?

3.1. Phillip Lim vs. H&M

Model Phillipa Lima klasični je komad koji je već godinama IT komad. H&M je kreirao njegovu puno jeftiniju verziju, a rezultat nam se jako sviđa!

 | Autor: miss7 miss7 3.1. Phillip Lim (655 eura) ili H&M (40 eura)?

Mansur Gavriel vs. Zara

Klasična crna shopper torba komad je koji gotovo svaka djevojka želi u svom ormaru. Ova Zarina verzija čak ima i istu crvenu podstavu kao i njezina puno skuplja dizajnerska verzija. 

 | Autor: miss7 miss7 Mansur Gavriel (595 eura) ili Zara (180 kuna)?

Photo: miss7
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cunce

    Ne mogu u H&M web shopu naci model Phillipa Lima :(