Moda

10 party haljina u kojima ćeš plesati cijelu noć

Halloween nam je pred vratima, a u tren oka doći će i blagdansko doba kad najčešće trčimo s jednog partyja na drugi, prevlačimo se iz jedne haljine u drugu...

Party sezona nam je tako reći pred vratima i polako se počinjemo pripremati za sve lude tulume, domjenke i zabave koje se spremaju prije kraja godine. Kako se svi najupečatljiviji komadi rasprodaju još prije početka prosinca, nije li sada idealno vrijeme da u svoj ormar dodaš nekoliko haljinica za kojima ćeš moći posegnuti kad nemaš vremena planirati outfite i slagati kombinacije? Znamo da mi hoćemo...

Ono što je super kod ovih haljina je činjenica da su nosive već sada, a kako će vrijeme zahlađivati tako ih možeš slojevito prilagoditi prilikama za koje ti trebaju. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Mango (350 kuna), H&M (300 kuna), Zara (230 kuna)

Veliki ovogodišnji trend je baršun, a pogotovo u "blagdanskim bojama" poput primjerice smaragdno zelene, tamno ljubičaste ili metalik varijante. Ove su haljine dovoljno jednostavne da ih samo nabaciš na sebe, a s druge strane dovoljno elegantne da u njima možeš zabljesnuti kad trebaš.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Bershka (300 kuna), H&M (225 kuna), Zara (300 kuna), Pull&Bear (105 kuna)

Čipka nikad nije dosadna ni OUT. A otvorena leđa ili ramena dovoljan su "dodatak" sama po sebi. Još jedan veliki ovosezonski trend su i polu prozirne haljine koje se nose u komvbinaciji s hlačama ili bez njih, za one malo hrabrije. 

 | Autor: miss7 miss7 Guess ima genijalne haljine za party sezonu!

Možda vas zanima Ono kad... blejzer zamijeni haljinu Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (400 kuna), Mango (300 kuna), Zara (300 kuna)

Nama su za jesen/zimu 2017 možda i najdraže haljine cvjetnih printeva. Obožavamo ih i u mini, midi, ali i u maksi varijantama! U kombianciji s čizmama iznad koljena ili jednostavnim gležnjačama ove će haljine biti dobitna kombinacija gdje god kreneš. 

Još jedna super stvar kod cvjetnih haljina je i činjenica da ih super jednostavno možeš prebaciti iz sezone u sezonu, tako da te investicija u jedan ovakav komad nikako ne treba brinuti. Želimo ih sve!

 

via GIPHY

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0