Moda

10 najboljih leopard kaputa iz naših high-street trgovina

Sada je stvarno krajnje vrijeme da iz ormara izvadimo tople kapute, a ako ove sezone tražiš komad u koji investirati - neka to svakako bude kaput leopard printa!

Životinjski uzorci zavladali su modnom scenom, nose se na svemu - od cipela i torbica pa sve do traperica, blejzera i kaputa. Nikad popularniji leopard jedan je od traženijih uzoraka ove jeseni, a ako se nas pita, možda najluksuznije izgleda upravo u varijanti kaputa ili jakne. Sve naše omiljene high-street trgovine prepoznale su značaj leoparda pa su već odavno predstavile kolekcije za jesen/zimu pune komada ovog popularnog životinjskog uzorka. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Mango (999 kuna), Zara (699 kuna), Mango (799 kuna)

Dugi kaput klasičnog leopard printa, koji je ustvari mješavina smeđih tonova, najčešći je model koji viđamo na high-streetu. Super stvar kod ovog printa je činjenica da spada u neutralne tonove što znači da ga možeš kombinirati uz sve druge boje u svojem ormaru. Nešto duži model, koji primjerice dolazi do koljena, idealan je kaput koji možeš nositi i na svoje kraće suknje i haljine. 

Možda vas zanima Pogledaj kako domaće trendseterice nose animal print Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Mango (699 kuna), Zara (499 kuna), H&M (745 kuna)

Osim kaputića od imitacije krzna, leopard kao print može se pronaći i na klasičnim teksturama i materijalima kaputa. Ako ti se krzneni model čini ipak malo previše, uvijek možeš odabrati i nešto klasičniji model koji ostavlja jednako upečatljivi dojam. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Stradivarius (499 kuna), Zara (549 kuna), H&M (745 kuna)

Leopard uzorak odlično funkcionira u kombinaciji s traperom što ovaj kaput čini savršenim odabirom za svaki dan. S druge strane, ovaj ćeš kaput super jednostavno pretvoriti i u večernji komad koji sam po sebi nosi cijelu kombinaciju. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: H&M (595 kuna) i Bershka (499 kuna)

Ako si u potrazi za kaputom sezone - upravo si ga pronašla!

Photo: miss7

Komentari 0