Moda

10 modnih trenutaka koji su obilježili 2018. godinu

Ako nešto možemo reći za 2018., onda je to definitivno činjenica da nas je modno oduševila i ostavila mnogo dobrih outfita u našem sjećanju.

Zvijezde nas svake godine iznova oduševljavaju svojim modnim lookovima i čarobnim outfitima. 2018. godina u tom smislu nije bila nikakva iznimka. Od Beyonce na Coachelli pa sve do vjenčanice Meghan Markle o kojoj se još uvijek priče - u 2018. nam nije nedostajalo modne drame. Nije nam bilo lako suziti izbor na samo 10 modnih lookova, ali uspjele smo - oni su nezaboravni, neponovljivi i posebni.

Možda vas zanima Crveno donje rublje u novogodišnjoj noći? Žene pričaju što im je donijelo... Rubrika Love&Sex Love&Sex

Meghan Markle u Givenchy vjenčanici 

Svijet je s nestrprljenjem čekao kraljevsko vjenčanje da vidi što u čemu će Meghan Markle reći sudbonosno da princu Harryju. I nije nas razočarala. Američka glumica odjenula je kreaciju s potpisom dizajnerice Clare Waight Keller za Givenchy te tako obilježila 2018. godinu i postala inspiracijom za bridal trendove. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Royal Family (@theroyalfamily)

Rihanna na MET gali

Ovogodišnja tema MET gale "Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination" bez trunke sumnje bila je najdramatičnijom do sada. Apsolutno sve zvijezde ostavile su ubojit dojam ove godine i bilo nam je nevjerojatno teško odabrati samo jednu "pobjednicu". Ipak, izbor je pao na Rihannu u Margielinom outfitu inspiriranom papom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli badgalriri (@badgalriri)

Beyonce na Coachelli

Ne samo da je ušla u povijest kao prva Afroamerikanka u ulozi glavnog izvođača na najvećem glazbenom festivalu na svijetu, nego je Beyoncé postavila ljestvicu jako visoko kad govorimo o outfitima i nastupu. Oba vikenda Coachelle izgledala je čarobno u unikatnim Balmainovim kostimima, preodjenula se jedno pet puta tijekom dvosatnog nastupa, a cijelim performansom htjela je odati počast kraljicama koje su svijetom vladale prije nje...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Lady Gaga na "A Star is Born" premijeri

Postoji razlog zašto je Lady Gaga, pa... Lady Gaga. Za britansku premijeru filma Zvijezda je rođena odabrala je kreaciju Alexandera McQueena - i njezin outfit govori više od ičega što bismo mi mogli reći. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)

Vjenčanica Priyanke Chopre 

Slavlje indijske glumice i američkog pjevača Nicka Jonasa trajalo je doslovno danima, a uključivalo je čak nekoliko njezinih predivnih lookova. Priyanka je obilježila kraj godine, a ovo je vjenčanje postalo jedno od najglamuroznijih ikada. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra)

Meghan Markle na British Fashion Awardsima

Baršunasta Givenchy toaleta na jedno rame modni je odabir koji nismo očekivali vidjeti na Meghan. Njezin je look obilježio godinu, kao realno i svaki prije toga. Zapravo možemo zaklučiti kako su sve članice kraljevske obitelji modno obilježile godinu (uskoro!) iza nas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

Margot Robbie Oscarovski look

U savršenoj Chanelovoj bijeloj haljini Margot Robbie proglašena je najbolje odjevenom na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, a njezin elegantni i ženstveni look definitvno je obilježio godinu. Onda opet, a što na Margot ne izgleda dobro...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

Bella Hadid, kraljica naked haljina

Bilo ih je nekoliko u 2018., ali ova, sa Victoria's Secret after-partyja, jedna je od posljednjih naked haljina u kojima je Bella Hadid postala glavna tema razgovora i kraljica "golih" haljina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 🦋 (@bellahadid)

Možda vas zanima Složili smo 3 stajlinga u kojima ćeš se sigurno svidjeti budućoj svekrvi Rubrika Moda Moda

Kim Kardashian u "baloneru od dolara"

Baloner s printom dolara datira iz 2001. godine, a potpisuje ga dzajner Jeremy Scott. Uz odgovarajuće čarape i čizme-čarape Kim si je zagarantirala neviđenu pažnju medija, a samim time morala je doći na našu ovogodišnju listu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli PopBuzz (@popbuzz)

Photo: arhiva

Komentari 0