Moda

10 modnih komada o kojima žene najčešće maštaju

Trendovi dolaze i odlaze, ali neke stvari nikad nisu OUT i gotovo svaka žena se barem nekad uhvatila kako sanja o jednom od ovih komada

Pa nije nam zabranjeno sanjati, zar ne? Nema šanse da se barem nekad nisi ulovila kako maštaš o Chanel torbici ili onom ubojitom paru Louboutinki. Svaka od nas ima onaj imaginarni "popis" stvari koje bi jednom voljela imati i u svom ormaru, a na njemu se većinom nalaze kultni komadi koji nikako neće nestati s prvom sljedećom sezonom. Bez obzira na stil, godine i vrijeme - ovi su komadi jednostavno uvijek traženi, voljeni i obožavani! 

Chanel 2.55 torbica

Ok, budimo realni, čim čujemo Chanel, već nam se sviđa. Klasični 2.55 model Chanela je vrlo vjerojatno prva torba koja nam padne na pamet kad govorimo o kultnim komadima vrijednih svake lipe. Dolazi u nekoliko različitih veličina i gotovo svakoj boji koju možeš zamisliti. I apsolutno svaki put kad ju vidio shvatimo koliko je posebna i savršena za SVE. 

Louboutin Pigalle cipele

Nema te žene koja na kilometar neće prepoznati ove crvene potplate. Poznati dizajner cipela Christian Louboutin stvorio je cijeli brend temeljen na ovom posebnom i prepoznatljivom detalju. Kad pomislimo na Louboutinke svima nam na pamet padaju mega popularne (i mega neudobne!) Pigallice. Model Pigalle je proglašen najneudobnijim cipelama na svijetu, ali toliko su savršene da ćemo rado pretrpjeti malo boli...

 

Objavu dijeli Diana Moreira (@dianamoreira)

Hermes Birkin torba

Još jedna torba za koju zna cijeli svijet. Ovaj model košta kao prosječan auto pa ćemo si dati dovoljno slobode i reći da je ovo jedna od torbica koje će zauvijek ostati samo u mašti. Birkin torba pojam je luksuza od pamtivijeka, a prestiž ove torbe nikad nije ni bio upitan.

Burberry baloner

Jedina jakna koju smo stavili na popis zato što je istinski komad koji je izdržao pritisak vremena i trendova. Uvijek moderan, uvijek trendi, uvijek elegantan. Burberry baloner ima neobjašnjivu moć prilagodbe svakom outfitu, svakom stilu, ma svakoj ženi! Jedini baloner koji ćeš staviti u ormaru i nositi ga zauvijek...

 

Objavu dijeli Lydia (@lydiaemillen)

 

Možda vas zanima OVO je haljina koju su muškarci proglasili najpoželjnijom Rubrika Moda Moda

Tiffany&co. prsten

Ne znamo odakle je krenula zaluđenost Tiffanyjevim nakitom općenito, ali zaručnički prsten u maloj plavoj kutiji je nešto o čemu vrlo vjerojatno sanja svaka djevojka. Bez sumnje, niti jedna od nas ne bi rekla NE jednom ovakvom...

 

Objavu dijeli Tiffany & Co. (@tiffanyandco)

Balmain blejzer

Br. 1 blejzer na svijetu. I jedan pogled na njega dovoljan je da shvatiš zašto. Moćan, opak i tako savršen! 

Manolo Blahnik cipele

Zato što ih je nosila Carrie u Seks i gradu. I zato što se gotovo svaka žena na svijetu želi udati u jednom ovakvom paru. Neponovljive i veličanstvene, ove Manolice su spoj elegancije i jednostavnosti o kakvoj svaka žena mašta. I nikad, baš nikad neće izgledati zastarjelo! Garantiramo.

 

Objavu dijeli Lydia (@lydiaemillen)

Louis Vuitton kofer

Najluksuznija prtljaga na svijetu dolazi s LV uzorkom. Ponovit ćemo: smijemo sanjati, zar ne?! Već se vidimo kako ga ponosno vučemo po Pariškom aerodromu... Jer ovaj komad ne zaslužuje ništa manje!

 

Objavu dijeli Tamara Kalinic (@tamara)

Cartier Love narukvica

Ove zlatne narukvice postale su možda i najprepoznatljiviji nakit u svijetu. Jednostavne i decentne, a opet tako posebne. Ovo je zaista vječan komad nakita koji bismo rado imale i u svojoj kolekciji. 

Ako želimo jednu vjenčanicu s potpisom, onda je to OVA. Da možemo odabrati bilo koju vjenčanicu na svijetu, sasvim smo sigurne da bi svaka djevojka na svijetu kao iz topa ispalila - Veru Wang! Poznata dizajnerica stvorila je kultni brend, a svaka njena haljina je posebna i jedinstvena. 

Photo: Instagram

Komentari 0