Moda

10 ljetnih komada koje možeš prebaciti i u jesensku sezonu

Shopping pred kraj ljetne sezone može biti jako zeznut. Isplati li se uložiti u top bez rukava koji ćeš nositi još možda nekoliko dana? Ili smo se već previše približili jeseni?

Srećom, obavili smo onaj teži dio posla umjesto tebe i odabrali sve genijalne prijelazne komade i trendove koje ćeš nositi još dugo nakon završetka ljeta. Dovoljno su lagani da ih odmah nosiš, ali i iskoristivi skroz do početka zime. Vjeruj nam, nećeš požaliti budeš li uložila u ove super prijelazne komade. 

Midi haljina

Nije prekratka pa ju možeš još uvijek nositi na gole noge, a kad je hladnije dovoljno će biti da prebaciš jaknu preko ramena za super stajliš look.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (150 kuna), H&M (450 kuna), Mango (450 kuna)

Blejzer

Prijelazni komad bez kojeg ne možemo zamisliti svoj ormar. Ove godine najpopularniji su karirani modeli, ali i običan crni podići će ti kombinaciju u sekundi.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: H&M (450 kuna), Zara (500 kuna), Bershka (230 kuna)

Kožna suknja

Zbog kože izgleda "zimsko", ali u toplijim danima/mjesecima izgledat će jako cool ako ju kombiniraš s omiljenim tenisicama ili balerinkama. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Stradivarius (140 kuna), Zara (230 kuna), H&M (670 kuna)

Hlače s crtom

Super trend ove sezone koji ćeš nositi doslovno u svako doba godine. Dolaze u puno boja i modela, a izgledaju tako trendi, casual i moderno. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Bershka (170 kuna), Zara (200 kuna), H&M (150 kuna)

Traper jakna

Ovo je jedan od onih komada za prijelazno razdoblje koji svakoj curi treba u ormaru. Totalno je casual, a možeš je nositi i u dnevnim i u večernjim prilikama. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Bershka (200 kuna), Zara (300 kuna), H&M (300 kuna)

Pulover

Nikad dosta pulovera u ormaru! Pletenina je jedan od komada koji uvijek dobro dođu i izgledaju stajliš na suknje, traperice, hlače,...

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (230 kuna), H&M (115 kuna)  , Bershka (170 kuna)

Palazzo hlače

Sigurno imaš pun ormar širokih hlača i ne želiš ih pospremiti do slejdećeg proljeća. Ni ne moraš! Jer se široke hlače super jednostavno kombiniraju i u hladnijim sezonama. Sve što ti treba jest dobra kratka jaknica i fora džemper. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (230 kuna), H&M (370 kuna), Bershka (230 kuna)

Crveno

Crvena je jedna od onih boja za koje uvijek kažemo da je "boja sezone". Savršeno izgleda u svim sezonama i u njoj ćeš zablistati gdje god se pojavila. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (200 kuna), H&M (350 kuna), Bershka (190 kuna)

Kratke hlače

Hlačice su super zamjena za mini suknju i genijalan prijelazni komad. U zimi ćeš ih moći nositi na guste najlonke, a dok ti temperature to dopuštaju nosive su i na gole noge.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Bershka (150 kuna), Zara (300 kuna), H&M (90 kuna)

Niske čizme

Gležnjače su najbolji prijelazni komad u koji možeš uložiti. Nosit ćeš ih i u puno hladnijim mjesecima, ali slatko izgledaju i u kombinaciji s mini suknjama i hlačicama.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: H&M (300 kuna), Stradivarius (300 kuna), Zara (600 kuna)

Photo: Instagram

Komentari 0