Moćna i ženstvena Diesel Black Gold kolekcija

Jaka, samouvjerena i seksi -riječi su koje najbolje opisuju Diesel Black Gold ženu, a to je dokazala i nova proljetna kolekcija koja će sigurno oduševiti upravo takve trendseterice.

 | Autor:

Na njujorškom tjednu mode predstavljena je i nova kolekcija za jesen/zimu 2013. talijanske modne kuće Diesel. Ovaj brend je prepoznatljiv po modernim, ali istovremeno klasičnim i kvalitetnim komadima odjeće. Iako prati trendove, nije sezonski što najbolje dokazuje luksuzno ležerna linija Diesel Black Gold.

 | Autor:

Nova kolekcija u znaku je već ikonskih komada poput motorističke, bajkerske i traper odjeće koja je ujedinjena u jedinstveni hibridni dizajn. Odjeća je skrojena kako bi stvorila aerodinamičnu i anatomsku siluetu. Strukturirana ramena, zatvarači, kopče – sve su to elementi efektinih kožnih jakni i kaputa.

 | Autor:

Bajkerske hlače u ovoj kolekciji savršeno prate liniju tijela i potpuno se prilagođeni ljudskim pokretima. Materijali koji čine okosnicu ove kolekcije jesu obrađeni i neobrađeni traper, vuna, koža i pamuk. Konačni cilj dizajnera Andreasa Melbostada io je ujediniti i zadržati različite materijale i dizajn u jedan jedinstveni look, a čini se da mu je to i uspjelo.

U galeriji pogledajte više fotografija nova Diesel Black Gold kolekcije....

Photo: None

Komentari 0