Love&Sex

Zvijezde otkrivaju koliko puta u životu ćeš pronaći veliku ljubav

  • Neki ze zaljube jednom u životu, drugi svake godine - koji je tvoj slučaj?
  • I oboje je OK, jedni odmah znaju da je to to, drugi moraju proći kroz nekoliko veza da bi se skrasili uz onog pravog
  • A horoskopski znak ti može puno o tome otkriti – tvrde astrolozi 

Nije nužno da tijekom života pronađeš tek jednu veliku, neopisivu, golemu ljubav. Koliko često ćeš se doista zaljubiti preko ušiju otkrit će ti tvoj horoskopski znak. 

Ovan: najvjerojatnije - jednom

Ti si osoba stvorena za ljubav, kad voliš, voliš do kraja i u vezu investiraš puno emocij, vremena i strpljenja. Što je dobro jer tako ćeš uspjeti svoju prvu veliku ljubav zauvijek zadržati. 

via GIPHY

Bik: (najmanje) tri puta 

Ti si beznadežna romantičarka i brzo se zaljubljuješ. Zbog toga gotovo svaki novi muškarac s kojim si u vezi brzo postane tvoja velika ljubav. Odmah planiraš zajedničku budućnost, a to često vodi do toga da on počne osjećati pritisak. Nažalost, zbog toga tvoje veze često završe prekidom. Ali, sljedeća „velika ljubav“ stoji već pred tvojim vratima. 

Blizanci: (ako ikada, onda) jednom 

Muškarcima nije lako udovoljiti tvojim željama. Imaš visoke prohtjeve pa tvoj partner u vezi osjeća strašan pritisak. Imaš puno afera i s vremena na vrijeme neku vezu, ali velika ljubav još čega negdje tamo vani. Stani na loptu i malo spusti očekivanja. 

Možda vas zanima Imaš li kojeg Ovna u svom životu, bolje da što prije shvatiš ovih 10 stvari o njima Rubrika Life&style Life&style

Rak: više od pet puta 

Vrlo brzo se zaljubiš i jako dobro se osjećaš uz partnera. Imaš predstavu savršene obitelji i sve ćeš napraviti da ta maštarija brzo postane stvarnost. Tvom partneru je to često prebrzo, zbog čega pobjegne od tebe. Budi polaganija i primijetit ćeš tko je doista prava ljubav. 

via GIPHY

Lav: jednom 

Imaš visoka očekivanja od svog partnera te sto posto daješ za vezu. Toliko voliš da se totalno šokiraš ako nešto pođe po krivu, a osobito ako dođe do prekida – onda si toliko potresena da ti treba jako puno vremena da se emotivno prepustiš drugom partneru. To može dovesti do toga da ostaneš pri jednoj velikoj ljubavi. Međutim, to ne znači da nećeš opet nekoga voljeti – samo malo drugačije. 

Djevica: jednom

Kad se jednom otvoriš muškarcu, to je za tebe bezuvjetna ljubav. Ako će to znati cijeniti, velika je vjerojatnost da ćete ostati zajedno jako dugo. Zbog toga tvoja prva ljubav često postane i zadnja. 

Možda vas zanima Ova tri horoskopska znaka uskoro bi mogla doživjeti romansu na poslu Rubrika Love&Sex Love&Sex

Vaga: tri puta 

Spadaš među najromantičnije znakove i tvom je partneru jako jednostavno voljeti te. Međutim, u vezi se počneš brzo dosađivati pa ponekad potražiš nekog novog. Zbog toga imaš više velikih ljubavi u svom životu. 

via GIPHY

Škorpion: jednom 

Izuzetno si strastvena i imaš veliko srce. Spojevi nisu baš za tebe, zbog čega daješ sve od sebe da zadržiš svoju prvu veliku ljubav. I to će ti uspjeti! 

Strijelac: jednom

Spadaš među najljenije horoskopske znakove i nemaš volje tražiti partnera. Ako si sretna s jednim muškarcem i sve je OK među vama, onda ga više ne puštaš. Pazi na to da je komunikacija među vama dobra, jer jedino tako će se veza dugo održati. 

via GIPHY

Jarac: jednom 

Kad Jarac pronađe svoju srodnu dušu, više je ne pušta. Vjeruješ u princip vječne ljubavi te zbog toga trebaš partnera koji jednako tako razmišlja. Tako se veza doista dugo može održati – i oboje ste sretni. 

Možda vas zanima 3 odlične kombinacije za odlazak na kavu u gradu Rubrika Moda Moda

Vodenjak: nikada 

Bez brige, to ne znači da nikada nećeš voljeti onog pravog. To tek znači da su tvoja očekivanja od „prave ljubavi“ previsoka i da nikada nećeš biti sto posto sigurna jesi li pronašla onog pravog. 

via GIPHY

Ribe: četiri puta 

Ti se munjevito zaljubljuješ i vjeruješ u sretni završetak. Ako ipak nešto ne funkcionira, brzo skočiš do sljedećeg muškarca te sve pokušaš ispočetka. Premda trebaš biti jako strpljiva, dobra je vijest da ćeš – prije ili kasnije – ipak pronaći svoju veliku vječnu ljubav. 

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0