Love&Sex

Žene se bespotrebno opterećuju: za ovih 9 stvari u vezi vagine muškarci uopće ne mare

  • Imam li puno dlaka, jesu li mi velike stidne usne, što ako ne doživim orgazam?
  • To su tek neka pitanja koja muče mnoge žene prije seksa, a vrlo često i za vrijeme – te nakon! 
  • Međutim, ne bismo si trebale uopće razbijati glavu takvim pitanjima – savjetuju nam muškarci! 

Nakon brojnih istraživanja i anketa, saznale smo pravu istinu o našim vaginama – iz kuta muškaraca. Naime, jedina je istina da muškarci vole baš SVE na njoj! 

Mi smo te koje si previše razbijamo glavu o tome što ON misli o našoj vagini i trebale bismo stvarno prestati s tim.

Što muškarci misle o našim stidnim dlakama?

S našim stidnim dlakama ponaša se kao prema vikendici – većina je smatra lijepom, ali nisu slobodni i opušteni ako je previše pedantno uređena i podšišana te imaju dojam da netko živi u kući. Dakle, ne trebaš savršeno stilizirati vaginu – nisu mu zanimljivi uređeni putevi i puteljci. 

Možda vas zanima Da tvoja vagina može birati, za sljedeći bi ručak poželjela čak 9 namirnica Rubrika Life&style Life&style

Što muškarci vole na stidnim usnama? 

Mogu biti velike, male, tanke, debele ili potpuno nevidljive: varijacija ima različitih – vjerojatno koliko i kod penisa. Nemoj je gledati kao neprijatelja – sve stidne usne su predivne! Muškarca zanima kako će te zadovoljiti da dođeš do orgazma – niti ne gleda tvoje stidne usne. 

Koliko je muškarcima važno da vagina dobro miriše?

Naravno da naša vagina ima sasvim poseban miris. To znaju i muškarci. I vole ga! Svaka ima drugačiji miris. Pazi samo da si čista tamo dolje – to lijepo miriše. 

Što muškarci misle o boji vagine? 

Bože biti plavo-zeleno-ljubičasta, a ON će je opet (ili baš zbog toga) voljeti. 

Koliko velika smije biti vagina za muškarce?

Muškarci žele seks. Svejedno im je je li tvoja vagina duboka poput Indijskog oceana ili plitka poput kapi kiše. Ako veličina ne smeta pri sladostrašću, onda je sve super, zar ne? 

Vlažna do poplave: kakvu vaginu vole muškarci? 

Nikada ne može biti dovoljno vlažno! Nemoj se ispričavati ako je jako vlažna. On to vidi kao uspjeh i potrudit će se da ostane vlažna. 

Što muškarci misle o seksu s lubrikantom? 

Ne smeta ih ni najmanje! I njemu je OK kad si dovoljno vlažna. Zapravo, muškarci rijetko primijete da si previše suha. A prije nego dođe do nekih ozljeda i neugode, bolje je da koristiš lubrikant. 

Možda vas zanima Vagina nakon poroda: 9 promjena koje se lako mogu dogoditi Rubrika Život Život

Što misle muškarci kad mi ne doživimo orgazam?

Ruku na srce: nije baš uvijek jednostavno dovesti nas do vrhunca. Međutim, njemu je svejedno. A mi se trebamo opustiti i sve će biti OK…

Što muškarci misle o seks-igračkama?

Naravno da želi da svršiš već pri samom pogledu na njegov penis. Ako u psećem položaju uzmeš vibrator u ruke, to će ga manje smetati. 

Muškarci vole vagine – i ti trebaš svoju smatrati fenomenalnom. Zato: 

 

Photo: Yoann Boyer(Unsplash
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • fellix

    Samo je jedna stvar bitna.....higijena odnosno čistoća i kod žena i kod muškaraca......!!!!!