Love&Sex

Žene li se muškarci iz ljubavi ili zbog pravog tajminga

Ako si ikad dobila nogu, prijatelji su te sigurno tješili s klišejima „kako stvari ponekad jednostavno ne funkcioniraju“, „pa čak i ako si imala osjećaj da ste stvoreni jedno za drugo – nije bio pravi tajming!“

Drugim riječima, možeš voljeti nekoga i on tebe jednako toliko, ali to nije uvijek dovoljno da rezultira vjenčanjem. 
To je otprilike kao priča o kokoši i jajetu: hoćemo li se vjenčati kad nađemo pravu osobu ili ćemo se vjenčati s onim tko je sada s nama – ali smo konačno spremne? Kako bi otkrila taj misterij, Toni Tone je na Twitteru pitala muškarce što misle o toj temi. 

Prije nego si kažeš „to je apsurdno, tajming je uvijek pravi ako nađeš pravu osobu“, pogledaj neke odgovore koje su joj muškarci poslali. Nakon što je njen tweet postao popularan (vjerojatno zato jer je pitanje super), bila je dovoljno milostiva da podijeli s nama neke komentare muškaraca (navodimo tek neke): 

"To je istina! 100% -- volio sam ženu više nego ikada ikoga, ali jednostavno se nisam osjećao spremnim pa nisam nikada ništa poduzeo. Nekoliko godina kasnije sam spreman, ali sad ona planira svoje vjenčanje". 

"Da skratim priču: oženio sam se ženom koja mi je pomogla izliječiti srce nakon što me ostavila žena koju sam volio - zbog drugog muškarca, jer ja nisam bio spreman".

Odgovori koje je Toni podijelila na Twitteru su emotivni vrtuljak žaljenja, propuštenih veza, ali i sretnih završetaka. Izvrsni su! Što je najbolje od svega? Spoznaja da nema dva jednaka braka, a ako postoji način da saznaš kad je pravo vrijeme, nitko ne zna kako to izgleda. 

 Ukratko, ispada da su ljubav i brak komplicirani! 😊 Netko bi trebao doista snimiti film o tome. 

 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • glenda_l.

    Zarađivao sam od $ 25,000 do $ 300,000 mjesečno k0ji rade kod kuće na računalu kod kuće. Radim ovo 6 mjeseci, a prošli mjesec sam zaradio prvu peterostranu plaću ikada! Posjetiti...........>>>>> Jobnet70.com