Love&Sex

Žena s dvije vagine otvoreno priča o svom ljubavnom životu

„Kako reagiraju muškarci kad saznaju da imaš dvije vagine?“ ili „Možeš li uopće zatrudnjeti?“: na ta i slična pitanja odgovara žena koja ima dijagnozu uterus didelphis (dvostruka maternica)

Korisnica Reddita pod nadimkom NurseryRN otkrila je sa 16 godina da ima rijetku anatomsku anomaliju – uterus didelphis. To znači da – danas već dvadesetogodišnjakinja – ima dvije maternice i dvije vagine. 

U jednom treadu na Redditu mlada je žena odlučila otvoreno pričati o tom fenomenu. Jer, kao što se ispostavilo, usprkos dijagnozi, živi sasvim dobro. „Rekli su mi da u obje maternice mogu zatrudnjeti“, izjavila je odmah na početku. Muškarci je nisu štedjeli pa su je odmah počeli rešetati o njenom seksualnom životu…

via GIPHY

„Moj seksualni život je dobar!“ 

Općenito se njen ljubavni život ne razlikuje posebno od onog drugih žena, izjavila je. Međutim, ugodnije joj je kad muškarac prodre u njenu desnu vaginu, jer ta nije toliko uska kao lijeva. Nažalost, G-točka joj je prekrivena vaginalnim zidom. I to bi bilo sve…

Možda vas zanima Potpuno iskreno: Muškarci otkrivaju kakvog je okusa vagina Rubrika Love&Sex Love&Sex

Što se tiče trudnoće, razjasnila je da može roditi jedino carskim rezom. Pošto su joj maternice male, povećan je rizik od prijevremenog rođenja.

 | Autor: Getty Images Getty Images

A kako se snalaze njeni partneri?

Na to je pitanje osobno je odgovorio njen partner kojeg je NurseryRN uključila u diskusiju. „Naravno da je seks s njom bio drugačiji nego s drugim ženama“, izjavio je. I dodao: „Međutim, nisu li sve vagine različite?“ Kad je mjesec dana nakon što su se upoznali, otkrio da mu partnerica ima dvije vagine, nije se prepao – naprotiv! „Zvuči kao luda zabava!“, rekao je. 

Možda vas zanima Šljokice u vagini: Biste li isprobale?! Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Getty Images

Komentari 0