Love&Sex

Šljokice u vagini: Biste li isprobale?!

Na tržištu se pojavila seksi kapsula koja u krevete donosi blještavilo i miris bombona, a mi smo se zapitali ima li ova inovacija, osim svjetlucave, i svoju tamnu stranu

Možda je prošle godine slavna make up artistica Pat McGrath vratila šljokice na usne, ali tko se nadao da će taj trend dobiti takav zamah da je nedavno lansirana (i rasprodana) kapsula koja pretvara vaginu u riznicu glittera (s okusom bombona)?! Ova inovacija seksi naziva Passion Dust koja bi trebala unijeti više blještavila i arome u naše seksualne živote (ili, kako proizvođač to vrlo izravno kaže, u vaginalne tekućine), inovacija je brenda Pretty Woman i izgleda da se prva zaliha prodala gotovo brzinom prve serije Kylienog Lip Kita.

 | Autor: Promo Promo

Glitter ili au naturel? Iako moramo primijetiti da postoji nešto u zraku što žene bez ikakvog opravdanog razloga tjera da se osjećaju nelagodno zbog izgleda ili mirisa svojih vagina pa se svako toliko smišljaju nove opcije njihova uljepšavanja, od estetskih operacija vaginalnih usana do vajazzlinga, no, što se nas tiče, svatko stariji od 18 ima pravo raditi od svog tijela što god hoće, pa tako i ubaciti šljokice u samo svoje intimno središte. Nas je, ovako radoznale, pak, čisto zanimalo kako to čudo zapravo radi? Pa, drage dame, čini se da ovaj 'prah strasti' nije namijenjen onom spontanom, divljem seksu koji nas (pokoji put u životu) iznenadi poput groma. A, ne, Passion Dust treba 'odležati' neko vrijeme.

Kapsula se umeće u vaginu najmanje sat vremena prije početka odnosa tako da se u vlažnoj i toploj okolini počne rastvarati, a kad akcija krene, otpuštaju se svjetlucavi prah i zamamne arome. Logično, što se više uzbuđujete, sadržaj će se brže rastvarati tako da će se s povećanjem užitka pojačavati i sva ta svjetlucavost i miris. E, i da ne zaboravimo, efekt može potrajati i do tri dana. Hm, vagina iz koje poput lave iz vulkana izbija svjetlucavi prah… Imaš sliku, zar ne?!

Priznajemo, možda sve ovo i zvuči čak i nekako spektakularno, i da, svi mi trebamo ponekad malo više blještavila u svom životu, ali ne možemo se ne zapitati koliko je to uopće sigurno za zdravlje. U Pretty Womanu uvjeravaju da su sastojci njihova proizvoda odobreni od strane FDA (Američke agencije za hranu i lijekove), a njihov proizvod sasvim siguran za zdravlje (osim u slučaju da je muškarac astmatičar te da upražnjavate oralni seks). No, dok su i neki ginekolozi rekli da postoje različite vagine te da neke žene mogu reagirati loše, a neke ne osjetiti bilo kakav problem, ginekologinja dr. Jennifer Gunter, koju je proslavila burna reakcija na kontroverzne zdravstvene savjete GOOP-a, odnosno savjete Gwyneth Paltrow (znaš o čemu pričamo, parenju vagine i tome slično), i ovdje ima čvrst stav.

 "Nemojte svoju vaginu bombardirati glitterom. Ako šljokice nisu od plastike, onda sadrže neku vrstu šećera, a šećer u vagini će prouzročiti bujanje bakterija koje će dovesti do bakterijske vaginoze i uništavanja probiotika. Uostalom, ovo može prouzročiti i kontaktni dermatitis. Ako ne znate što je to, zamislite kao da vam je vagina izgorjela na suncu. Uh!", napisala je doktorica na Twitteru. I što sad, bi li ti ovo probala? Pa, kao i za sve stvari u svom životu, i ova odluka se, je li, treba donijeti na vlastitu odgovornost.

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

 

 

 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0