Love&Sex
Jednostavan trik za hvatanje partnera u nevjeri

Žena je podijelila trik za hvatanje partnera u nevjeri. Nešto blesavije dugo nismo čuli...

  • TikTokerica je podigla buru na netu nakon što je podijelila jednostavan trik za otkrivanje je li partner nevjeran 
  • Dok su neki odmah lajkali, drugi se nisu složili s njom
  • Što ti misliš, je li trik pouzdan ili ne?

Ne znamo zašto uopće razmišlja o tome (ima li joj dragi neku o karakteristika nevjernih ljudi), je li ga uhvatila u laži ili je jednostavno previše sumnjičava osoba, ali korisnica s nadimkom @aurielouisse objavila je video na kojem otvara štitnik za sunce na suvozačkoj strani automobila njezinog dečka, te otvara ogledalo tako da je do pola otvoreno.

Objava je bila naslovljena: „How to know if he's seeing someone LOL, #hack.“ („Kako znati viđa li nekoga LOL, #trik“)

Pogledaj video:

@aurielouisse

old hack but effective

♬ Edge - REZZ

Ideja je sljedeća: ako je ogledalo na štitniku za sunce koristila druga osoba, ta će ga osoba najvjerojatnije zatvoriti kada završi s njim, što navodno sugerira da je ga je koristila druga osoba te da je došlo do nevjere.

Video je od brzo sakupio preko 4 milijuna pregleda, više od 217.000 lajkova i preko tisuću komentara. Pokazalo se da je dosta podjela, a neki vjeruju da se radi o pametnom triku, međutim većina smatra taj trik varljivim i sirovim.

Možda vas zanima Kako uhvatiti dečka u nevjeri pomoću tampona? Ova djevojka se dosjetila Rubrika Life&style Life&style

Jedna je osoba komentirala: „1. Djeca također koriste ogledala 2. Njegova mama ili sestra ili netko iz njegove obitelji mogli su ga koristiti 3. Možda ga je on koristio 4. Ako mu ne možeš vjerovati, prekini vezu.“

Drugi je rekao: „Ako nema povjerenja, nema ni veze.“

Treći je komentirao: „1. To je njegov auto 2. Ako nema povjerenja, nema veze. 3. Jesi li znala da neke majke koriste ogledala u autu svog sina.“

Četvrti je napisao: „Ja sam muškarac i koristim ogledalo u automobilu!“ 

Tražila je internet da joj pomogne naći muškarca s kojim je flertovala na odmoru. Pronašli su - njegovu suprugu!

via GIPHY

Peti je podijelio: „Što se to dogodilo da mu ne vjeruješ? Ako imaš nekih problema, razgovaraj s njim. Ako ne možeš jednostavno pitati, onda nešto nije u redu.“

Što misliš o ovom „triku“? Pokazuje li to nedostatak povjerenja u vezi ili je to genijalan savjet za sve koji sumnjiče svoje druge polovice za nevjeru? 

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Glupost nek unajmi detektiva 😶