Love&Sex

Zahvat Kleopatre: ovim seksi-trikom pomutit ćeš mu razum

Tko kaže da se penis muškarca može masirati samo ustima ili rukama? S ovom tehnikom – koja se u Tantri opisuje kao „pompoir“ – masiraš njegovu alatku na drukčiji način

Dakle, za „zahvat Kleopatre“ trebaš malo vježbe i dobro istrenirane vaginalne mišiće jer "masiraš" ga upravo njima. Dok on leži na leđima, ti sjedneš na njega „na sve četiri“. Potom uzmeš njegov penis u erekciji među svoje stidne usne pa ga pokušaš uvesti u sebe tako da naizmjenično napinješ i opuštaš mišiće. Važno je da pri tome ni ti ni partner ne pomičete bokove. Kad je on u tebi, pritišćeš, gnječiš i vučeš s pomoću muskulature. Muškarci kažu da im je taj osjećaj intenzivan i jako seksi. Međutim, ova tehnika ne služi samo za njegovo zadovoljstvo. I za žene može biti ekstremno seksi! Osim toga, treniraš si i vaginalne mišiće – i sprječavaš inkontinenciju.  

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Ovako se izvodi „pompoir“ za početnike: 

Pritiskati, kontrahirati, vući i gnječiti: ti su četiri osnovna poteza koja se izvode kod „zahvata Kleopatre“. Najbolje ga je naučiti tako da si zamisliš da je njegov penis olovka koju vrtiš između palca i kažiprsta tako da oba prsta pomičeš u raznim smjerovima. Upravo tako pokušavaš „obrađivati“ njegov penis svojom vaginalnom muskulaturom. Vidjet ćeš – ako vam ne uspije iz prvog pokušaja, isplati se – marljivo treniranje garantira snažne vrhunce...

Možda vas zanima Muškarci otkrivaju: "Kako mi je bilo spavati s djevicom" Rubrika Love&Sex Love&Sex

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vanja11

    Isprobajte www.whishmatch . com. Modernu web stranicu za ljude slobodnog razmišljanja. Postavite svoje slike, videa. Budite autentični, dajte validaciju svojim poznanicima. Mi nismo samo pornografija, mi smo stranica za moderne ljude, brzog životnog stila i slobodnih razmišljanja.
  • zelda

    Protiv inkontinencije,dušu dalo,ali za bolne zglobove,jok...