Love&Sex

Zaboravi parfeme, muškarci polude od sasvim drugog mirisa na nama

Kad govorimo o tome kakav miris vole osjetiti muškarci na ženama, slobodno možemo reći da se radi o sirovim strastima

Kad je riječ o ljubavi, ljudski miris igra jako značajnu ulogu. Možda zvuči neobično, ali naš nos uvijek odlučuje zajedno s nama. A osobito kad trebamo odlučiti je li nam netko simpatičan, koga volimo i s kim želimo ići u krevet. Svejedno jesi li solo i u potrazi za partnerom ili živiš u vezi – uz vizualni doživljaj i karakter muškarca, još jedan faktor uvijek igra bitnu ulogu u tome hoće li nam netko biti privlačan, hoćemo li ostati uz njega ili ne.

Možda vas zanima Muškarci otkrivaju kakve osobine ima njihova žena iz snova Rubrika Love&Sex Love&Sex

Riječ je o ljudskom mirisu. Čak i ako ga nismo svjesne: ako se međusobno "ne možemo namirisati", nećemo biti sretni zajedno. Međutim, prije nego isprobaš razne parfeme i dezodoranse, pričekaj jedan trenutak. Naime, jedan sasvim osobiti miris na nama jako privlači muškarce.

Feromoni privlače muškarce 

Svaki čovjek svakodnevno proizvodi feromone. To su neurotransmiteri koji u prirodi imaju zadaću pobuditi instinkte čovjeka ili životinja na određena djelovanja. Oni se proizvode bez našeg utjecaja te stvaraju naš, sasvim osobni miris. Druge osobe nesvjesno osjete taj miris te – ovisno o njemu – analiziraju odgovara li im netko ili ne. 

Možda vas zanima Ovo gotovo nevidljivo obilježje čini nas osobito privlačnima Rubrika Life&style Life&style

Nemoj koristiti previše parfema 

Ako se „okupaš“ u parfemu, automatski si proigrala priliku da te potencijalni partner „namiriše“. Istovremeno djeluješ na vlastito čulo mirisa pa niti ti ne možeš namirisati potencijalnog idealnog muškarca. Zbog toga muškarci ne vole kad žene imaju puno parfema na sebi, nego im je najdraži naš prirodan miris.

Ako se baš nikako ne želi odreći parfema, onda pokušaj pronaći lagani miris koji neće prekriti tvoj prirodan miris, nego će ga nježno naglasiti.

Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luka

    Svi su zahvaljujući tom velikom čovjeku nazvali dr. Agbazara, veliki čarobnjak za čaroliju koji mi donosi radost, pomažući mi da vratim ljubavnicu koji se razbije sa mnom Četiri mjeseca prije, ali sada sa mnom, uz pomoć dr. Agbazare, velika ljubavna ... prikaži još!