Life&style

Ovo gotovo nevidljivo obilježje čini nas osobito privlačnima

Rezultati nedavno provedenog istraživanja pokazali su da sitan detalj na našem licu drugima djeluje izuzetno privlačno

Stani ispred ogledala i dobro se zagledaj svoje oči. Vidiš li tamni krug oko šarenice? Ako vidiš, moramo ti čestitati! Naime, to je takozvani „limbus oka“, a drugim ljudima djeluje jako privlačno, pokazala su istraživanja. Točnije, u tri različita istraživanja su znanstvenici otkrili da su osobe sa istaknutim limbusom zdravije, ali i djeluju privlačnije drugim ljudima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔥🔥

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beanie season

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Možda vas zanima Potvrdila znanost: Ovih 5 trikova čine te privlačnijom - i sretnijom! Rubrika Life&style Life&style Međutim, nemoj se bojati ako upravo pred ogledalom nisi otkrila na sebi taj famozni limbus oka. Naime, on se još može pojaviti! Ovisno o dobi i zdravstvenom stanju, limbus oka može se pojaviti i u kasnijoj dobi, odnosno, biti vidljiviji te izraženiji. 
Možda vas zanima Što će muškarac prvo pogledati na tebi ako si ga zainteresirala? Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Instagram @haileybieber
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nikolina61

    "Točnije, u tri različita istraživanja su znanstvenici otkrili da su osobe sa istaknutim limbusom zdravije, ali i djeluju privlačnije drugim ljudima." Ok za privlačnije ali zdravije i opalite sliku Jolie?!? Žena koja je obje dojke odstranila, koja izgleda kao hodajuća ... prikaži još!