Love&Sex

11 seksi igrica sa svilenom maramom koje će zapaliti stvari u krevetu

Pitanje: ima li tvoj krevet zaglavlje? Imaš li svileni šal, kravatu, par najlonki? Nešto što možeš omotati oko ruku bez da te ozlijedi? Sjajno! Vrijeme je za seksi igre vezivanja

Ako želiš malo začiniti svoj seksualni život, onda je vezivanje sjajan početak: većina alata koje ti je potrebno za tu „perverznu“ maštariju, već je spremno kod kuće. Međutim, prije nego što zgrabiš najbliže uže i zavežeš partnera za kuhinjsku stolicu, postoje neke stvari koje bi trebala znati. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Kao prvo, ti i tvoj partner trebali biste razgovarati o svojim „granicama“: tko je od vas spreman biti vezan i ili vezati; što želite raditi u tom položaju, a što ne; koliko pritiska možeš podnijeti; i koja će sigurna riječ biti znak kad nekome od vas bude dosta. Obratiti pažnju na govor tijela svog partnera za vrijeme vezivanja i pitaj ga je li sve u redu ako primijetiš da mu je neugodno. Naravno, vrijedi obrnuto. I upamti: ne moraš vezati nekoga da dobije erotsku nagradu ili ograničenje - sami čin vezivanja zglobova, bez obzira možeš li se lako odvezati ili ne, uzbudljiv je samo po sebi. Za inspiraciju pogledaj ovih 11 položaja s vezivanjem 

1. Konkvistador 

Kako se izvodi: misionarski položaj je najlakši mogući položaj za početnike vezivanja: jednostavno lezi na leđa, ispruži ruke iznad glave i raširi noge. Zatim neka tvoj partner veže tvoje zglobove i gležnjeve za okvir kreveta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sex Positions Club (@sexpositions_club) on

2 Cowgirl (jahaći položaj)

Kako se izvodi: neka tvoj partner leži na leđima s povezanim zapešćima i gležnjevima - ili zajedno ili za krevet - sa svilenim šalom, pa čak može i sa tvojim donjim rubljem. Kada bude adekvatno svezan, sjedni na njega (okrenuta licem prema njemu ili leđima – kako god želiš). Budući da je vezan, možeš nametnuti ritam kakav želiš, malo zastati, igrati se klitorisom - u osnovi, možeš raditi sve što želiš. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sex Positions Club (@sexpositions_club) on

3. Skačuća žaba

Kako se izvodi: lezi potrbuške na krevet, a partner neka ti zajedno veže zapešća iznad glave. Možda da ti zaveže i oči, jer, zašto dovraga ne? Zatim neka ti podigne bokove kako bi ušao u tebe, a ramena i koljena neka ti lagano potiskuje prema dolje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

| Excavations

A post shared by Sex Positions Club (@sexpositions_club) on

4. Straga u stojećem položaju

Kako se izvodi: nagni se tako da ti partner veže zajedno zglobove i gležnjeve, a noge drži u širini ramena radi bolje ravnoteže. Potom neka tvoj partner uđe s leđa držeći ruke na tvojim bokovima kako ne bi slučajno pala. 

Možda vas zanima Žene otkrivaju svoje najdivljije seksualne maštarije Rubrika Love&Sex Love&Sex

5. Čarobnjak za fliper 

Kako se izvodi: lezi na krevet, a zatim podigni kukove u zrak kao da radiš most. Zatim neka ti partner veže zapešća iza leđa (ovo je poput skakajuće žabe, ali obrnuto.) 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

| Aquarious

A post shared by Sex Positions Club (@sexpositions_club) on

6. Straga sjedeći 

Kako se izvodi: Sjedni na partnera te zaveži svoje zglobove i gležnjeve za okvir, a zatim sve ostaje na tebi – biraj ritam, intenzitet…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sex Positions Club (@sexpositions_club) on

7. Koljena do prsa 

Kako se izvodi: neka ti partner zaveže gležnjeve zajedno. Zatim, dok ležiš na leđima, omotaj noge preko njegovih ramena dok on prodire u tebe. Također može iskoristiti šal ili čak lisice, kako bi ti vezao zapešća iznad glave. 

8. Spušteni pseći položaj 

Kako se izvodi: neka ti partner zaveže ruke iza leđa te raširi noge. Treba kleknuti među tvoje noge i ući u tebe straga, dok je tvoje tijelo na krevetu, podu, kuhinjskom stolu, gdje god. Zatim neka rukom stimulira tvoj klitoris - jer bi bilo vrlo nepristojno zanemariti ga. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

| Snowdrop

A post shared by Sex Positions Club (@sexpositions_club) on

9. Snježni anđeo 

Kako se izvodi: lezi na leđa širom raširenih nogu, a tvoj partner neka sjedne i gleda tvoj nožne prste. Kad se udobno namjestite, omotaj noge oko njegovog struka te podigni zdjelicu kako bi ušao u tebe.

Možda vas zanima 9 misli koje većina muškaraca najčešće vrti tijekom seksa Rubrika Love&Sex Love&Sex

10. Veliko V 

Kako se izvodi: prvo pripremi užad ili šal ili već nešto čime će te vezati. Neka ti partner zatim veže zapešća, bilo za krevet ili iznad glave, dok ti ležiš u misionarskom položaju. Zatim raširi noge u obliku slova V i podigni ih prema glavi. Neka ti partner pomaže u tome, gurajući tvoje gležnjeve (koliko je to tebi ugodno). Osim dobrog istezanja, ovaj klasični položaj idealan je za stimulaciju G-točke. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sex Positions Club (@sexpositions_club) on

11. Žlica 

Kako se izvodi: najprije uzmi dva poveza - jedan za svoje oči i jedan za zapešća. Neka ti partner poveže oči, zatim zapešća ispred tebe tako da vise kod kukova. Kad si vezana, može (bilo bi idealno nakon fine predigre) ući u tebe s leđa. U tom položaju te može maziti po grudima te stimulirati klitoris. Najbolji dio: ti samo trebaš ležati i uživati! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

| Bizet

A post shared by Sex Positions Club (@sexpositions_club) on

Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luka

    Svi su zahvaljujući tom velikom čovjeku nazvali dr. Agbazara, veliki čarobnjak za čaroliju koji mi donosi radost, pomažući mi da vratim ljubavnicu koji se razbije sa mnom Četiri mjeseca prije, ali sada sa mnom, uz pomoć dr. Agbazare, velika ljubavna ... prikaži još!