Love&Sex

9 misli koje većina muškaraca najčešće vrti tijekom seksa

  • 9 misli većini frajera prolaze kroz glavu tijekom akcije
  • Ne, nijedna nije vezana uz tvoj celulit

U prisutnosti gole žene, skoro svaki muški mozak počinje vrtjeti iste misli - ovo su najčešće. 


1. Hm, je li to bio orgazam?

S muškim orgazmom je lako - on je prilično očit, a nakon njega dečki kolabiraju kao da su upravo otrčali maraton. No, sa ženama i nije tako - osim što nema nekih preočitih dokaza, one su vrlo brzo spremne za novu rundu. I zato se frajerima često vrti ovo pitanje: je li svršila ili nije?

2. Oh, Bože, ovo je savršen par!

Ako nisi znala, najljepše grudi muškarcu su one koje su upravo izložene pred njim. Zato je ova misao, koja se obično pojavi onaj tren kad skineš grudnjak, jedna od najčešćih u muškoj glavi tijekom seksa. 

3. Kvragu, trebao sam se istuširati!

Aha! Imaju i oni svoje nesigurnosti. One, doduše, ne idu tako daleko kao ženske pa dečki tijekom seksa neće brinuti o širini svojih bedara ili zaobljenosti trbuha. No, zato kad  akcija krene, znaju pomisliti da su se ipak trebali istuširati neposredno prije seksa - što im mi od srca preporučamo!

 | Autor:

4. Oho - trebam ovo upamtiti za kasnije...

Iako je seks ono što se događa u trenutku, znaju muškarci sačuvati dio toga i za poslije. Recimo, ako mu uputiš preseksi pogled, dodirneš ga na način koji ga izluđuje ili ti se zamrsi kosa tako da izgledaš kao (malo zajapurena) boginja seksa, on će ove prizore memorirati i iskoristiti ih za kasnije. Znaš o čemu govorimo, za one trenutke kada je on napaljen, a ti nisi tu pa će sav posao morati obaviti sam - s tvojom slikom u glavi. 

5. Misli na nešto ružno, misli na nešto ružno...

Kad je blizu vrhunca, a misli da ti nisi, onda se frajeri love stare, prokušane metode odgode orgazma kako bi uspio i tebe zadovoljiti - tako da misle na nešto što ih gasi. Neplaćeni računi, problemi na poslu ili samo pomisao na svog frenda kako povraća nakon tuluma - sve što može pomoći odgoditi zadovoljstvo je dobrodošlo.

 | Autor:  

6. Odigraj to elegantno

Dečki se vole u krevetu osjećati poput pravih eksperata pa ako nešto slučajno stane na put njihovoj majstorskoj izvedbi, učinit će sve da ti to ne primijetiš. Primjerice, ako mu je u ustima vlas tvoje kose, pokušat će je neprimjetno odstraniti, baš kao što će pokušati skinuti čarape da ti to ne primijetiš.

7. Diži se, diži se...

Ponekad, najčešće zbog alkohola ili umora, njihov veseljko stoji na pola koplja - i nema gore stvari za frajere. Zato, kad vide da nisu u punom sjaju, "Diži se" mantra im često okupira mozak. Jedan savjet za tebe: najbrže će se dignuti ako ga ohrabriš s par komplimenata i senzualnih strateških pokreta. 

Možda vas zanima Parovi koji se jako puno seksaju otkrili su svojih 5 rituala - čak i ako su desetljećima zajedno Rubrika Love&Sex Love&Sex

8. Kako će reagirati ako pokušam ovo?

Nisu ni muškarci oličenje sigurnosti i često se ne usuđuju isprobati nešto što ih jako napaljuje. Zato ponekad većinu seksa provedu pitajući se kako bi ti reagirala ako ti, recimo, stisne bradavicu ili ako te malo lupi po guzi. Naš savjet - preuzmi inicijativu i popričaj s njim o tome što voliš u krevetu, a što ne. 

9. Gdje li je samo ovo naučila?

Gledaj, nijedan frajer se neće požaliti ako u seksu izvedeš nešto senzacionalno - ipak, u glavama većine će se početi vrtjeti pitanja u stilu: "Gdje je to naučila? Iz pornića? Od bivšega?"    
 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0